SGK Destekli Ödeme! 50 bin TL yarın hesaplara yatacak!

SGK Destekli Ödeme! 50 bin TL yarın hesaplara yatacak!

SGK Destekli Ödeme! 50 bin TL yarın hesaplara yatacak!
Yayın Tarihi: 7.11.2023 19:45:00

SGK destekli olarak verilecek 50.000 TL gelir belgesiz kredi başvuruları başladı. bugün itibariyle başlayan başvurularda emekli olan vatandaşla ilgili birlikte uzun süredir aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışan vatandaşlar gelir belgesi vermeden 50.000 TL'ye kadar ödeme alabiliyor. Denizbank tarafından başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyasında düşük faiz oranları ile birlikte bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak için banka kredi politikalarına uygun bir müşteri olmanız durumunda sizlere kredi ödemesi verilmektedir.

Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsunuz acil ihtiyacınızın olması durumunda işlemlerinizi 50.000 TL'ye kadar hemen aynı gün içinde verecek ve kredi ödemelerinizi hesabınıza yatırarak kullanacaksınız. Denizbank ihtiyaç kredisi almak istiyorsunuz Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak da başvurunuzu gerçekleştirebileceksiniz.

Denizbank özellikle kendi banka hesabı olan vatandaşların kendi işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için banka bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte ihtiyaç kredisi ödemesi vereceğini açıkladı ve ihtiyaç kredisi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte hızlı bir şekilde verileceğini duyurdu. Denizbank mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapabilir veya Cep telefonunuz üzerinden kredim yazıp boşluk bırakıp kimlik numaranızı da yazarak 32 80 numarasına göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR