SGK üzerinden emekli maaşı alanlara müjdeli Haber! 3 banka birleşti 33 bin TL ödeyecek

SGK üzerinden emekli maaşı alanlara müjdeli Haber! 3 banka birleşti 33 bin TL ödeyecek

SGK üzerinden emekli maaşı alanlara müjdeli Haber! 3 banka birleşti 33 bin TL ödeyecek
Yayın Tarihi: 4.11.2023 14:15:00

SGK üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni kampanyada nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşları için 36 ay vadeli yeni bir kredi paketi başladı ve düşük faiz oranları ile birlikte bu Kredi ödemeleri verileceği duyuruldu. kampanya kapsamında kendim banka müşterisi olan vatandaşlara öncelik tanıyacak olan bu ihtiyaç kredisi ödemelerinde maaş müşterisi olan emeklilerin daha önce Kredi kullanıp düzenli ödemeler yapmış olmaları halinde ihtiyaç kredisi başvurusunu banka şubesine gitmeden de yapabileceği söylendi.

Ziraat Bankası ve diğer iki kamu Bankası haricinde PTT İş Bankası Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası gibi bankalar üzerinden de emekli maaşı alan tüm vatandaşların SGK emekli maaşı hesapları ile birlikte hesaplanarak en düşük 33 bin TL'ye kadar ödeme verilmektedir. emekli maaşınızı almış olduğunuz banka üzerinden kredi başvurunuzu hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz ve ödemeleri hesabınızı yatırdıktan sonra dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

33 bin TL nakit ihtiyacı olan vatandaşlar emekli maaşı da PTT üzerinden alıyor olması durumunda özellikle Kredi puanının düşük olması halinde ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabileceklerdir. PTT üzerinden ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız nakit ihtiyacınızın olması durumunda işlemlerinizi hemen gerçekleştirebilecek ve bireysel tüketici kredisi kullanabileceksiniz. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi almak için başvuru gerçekleştirerek ihtiyaç kredisini hesaplarına yatıracak olan kişilerin PTT ile birlikte aktif Bank arasında yapılan anlaşma ile birlikte Kredi kullanacağının altını çizmek istiyoruz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR