SGK üzerinden emekli maaşı almış vatandaşlar dikkat: Ödeme verilecek, IBANa yatacak!

SGK üzerinden emekli maaşı almış vatandaşlar dikkat: Ödeme verilecek, IBANa yatacak! 

SGK üzerinden emekli maaşı almış vatandaşlar dikkat: Ödeme verilecek, IBANa yatacak!
Yayın Tarihi: 14.10.2023 20:00:00

SGK destekli olarak verilecek emekli maaşı hesapları üzerinden nakit ödemeler ile ilgili duyuru paylaşıldı. SGK üzerinden verilecek emekli maaşı hesabınız aracılığı ile birlikte nakit kredi kullanacak olan kişilere devlet bankaları ve PTT tarafından ödemeler verilmektedir. Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank gibi bankalar gibi aynı zamanda PTT üzerinden emekli maaşı alanlarda başvurularını gerçekleştirerek kendi maaş hesapları üzerinden ne kadar onay aldıklarını görebiliyor.

***

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli maaşını kendi bankasından alan kişilere öncelikli olarak borç kapatma kredisi adı altında bir ihtiyaç kredisi ödemesi verirken 100.000 TL'ye kadar başvurularınızı da 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturmanıza imkan sağlıyor. emekli maaşınızı Ziraat Bankası VakıfBank veya Halkbank üzerinden alıyorsanız başvurunuzu bu bankalar üzerinden gerçekleştirebilir veya internet üzerinden de işlemlerinizi yapabilirsiniz.

***

PTT üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar ise Kredi notu düşük olmaları halinde bile bireysel tüketici kredisi kampanyalarına katılabiliyor ve bireysel kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar bu kampanyalar ile birlikte nakit ödemeleri hızlı bir şekilde hesaplarına yatırabiliyor. PTT aynı zamanda emekli maaşını kendi bankasından alan vatandaşlara cep telefonları üzerinden SMS atarak da başvuru imkanı sağlamaktadır. PTT emekli ihtiyaç kredisi sms ile yapacak olan vatandaşlar bankaya kayıtlı olan cep telefonu numarası üzerinden PTT yazıp boşluk bırakıp 11 haneli t.c kimlik numarasını yazarak 30 50 numarasına göndermesi halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR