Show TV fişini çekti! Damat Bayıldı final yapıyor

Show TV2de 26 Ağustos pazartesi günü başlayan ve Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Damat Bayıldı programından kötü haber geldi. Reytingleri oldukça kötü seyreden Damat Bayıldı final yapıyor. Hal böyle olunca Damat Bayıldı ne zaman final yapıyor? Neden bitecek? merak edildi.

Show TV fişini çekti! Damat Bayıldı final yapıyor
Yayın Tarihi: 16.10.2019 21:03:00

Damat Bayıldı ne zaman bitiyor? Finalin gerçek sebebi ne? her yerde aranmaya başladı. Show TV'nin yeni sezonda başlayan yemek yarışması Damat Bayıldı, Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yaklaşık 2 aydır ekranlara geliyordu. Hafta içi her gün yayınlanan yarışmanın reytingleri ise başladığından beri yükselmedi hatta giderek düştü. Bu duruma daha fazla sabrı kalmaya Show ise Damat Bayıldı'nın fişini çekti. Yani Damat Bayıldı final yapacak. Peki neden? Detaylar haberimizde...



Her hafta 5 ailenin yarıştığı yarışma programında, her gün bir gelin ve kayınvalide verilen sürede günün yemeklerini yapıyor. Ardından damat da rakipler de yapılan yemekleri tadıp puan veriyor. Bütün hafta 5 gelin ve kayınvalide yarışırken cuma günü toplamda en yüksek puanı alan ekip 10 bin TL'nin sahibi oluyor. En düşük puanı alan ekip ise eleniyordu. 

DAMAT BAYILDI NEDEN FİNAL YAPIYOR? 

Ancak programda şu ana kadar yarışan yarışmacıların pek ilgi çekmemesi ve formatın havada kalması izleyenlerin tepkilerine neden oldu. Ayrıca Damat Bayıldı'nın Zuhal Topal'la Sofrada, Yemekteyiz, Esra Erol'da gibi belirli izleyici kitlesine sahip programlarla aynı saatte yayınlanması da reytinglerin yükselmemesine neden oldu. Tabi bu durumlar programın sonunu getirdi. 


Reytingleri ilk günden beri 1 oranının üzerine çıkmayan Damat Bayıldı için final kararı alındı. Böylece yeni program 2 ay bile olmadan ekranlara veda edecek.



DAMAT BAYILDI ZAMAN BİTİYOR?

Damat Bayıldı final tarihi belli mi? her yerde aranırken kötü haberi programın sunucusu Onur Büyüktopçu verdi. Sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlayan Büyüktopçu izleyicilere, yapımcılarına ve kanala teşekkür ederek yarışmanın bu cuma biteceğini duyurdu.

Yani Damat Bayıldı final bölümüyle 18 Ekim Cuma günü ekranlara veda edecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR