Show TV Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? 8 Ekim Salı günü en yüksek puanı kim aldı

Show TV'nin hafta içi her gün yayınlanan popüler yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni hafta dün başladı. Dün yeni kuaför ve makyözün katıldığı yarışmada haftanın ikinci gününde de heyecan doruktaydı. Peki Kuaförüm Sensin son bölümde neler oldu? Kuaförüm Sensin 8 Ekim gün birincisi kim oldu?

Show TV Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? 8 Ekim Salı günü en yüksek puanı kim aldı
Yayın Tarihi: 8.10.2019 12:19:00

Geçen hafta Hayat ve Özlem'in birinci olduğu yarışmada Arzu ve Mete elenmişti. Dün de yeni bir haftanın başladığı Kuaförüm Sensin'e Burcu Kulat ve Ateş Faruk Yılmaz dahil oldu. 8 Ekim salı günü de 127. bölümüyle ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de heyecan doruktaydı. Hal böyle olunca Kuaförüm Sensin 127. bölümde neler yaşandı? 8 Ekim Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk.



Heyecanın iyice arttığı yarışmada haftanın ikinci gününde de birbirinden iddialı saç ve makyajın yapıldığı programda tartışmalar da iyice alevlendi. Haftanın finalinde 10 Bin TL'yi almak için tüm hafta boyunca kıyasıya rekabet eden 4 kuaför ve makyöz her gün en yüksek puanı alarak cumaya avantajlı girmek için uğraşıyor. 

Bu hafta programa katılan Burcu ve Ateş de daha ilk günden tartışmaların göbeğinde yer alırken özellikle Sıla ile Burcu, Ateş'le de Mira arasında tansiyon yükseldi. Kendi hakkının yendiğini düşünen Bilal ise puanlama konusunda herkesin daha adil olmasını ve koalisyon yapılmaması gerektiğini vurguladı.




KUAFÖRÜM SENSİN BİRİNCİ KİM OLDU? 8 EKİM

Pazartesi günü vag saç ve retro makyaj konsepti yapılan yarışmada Hayat ve Özlem 26 puan alarak gün birinci oldu. 

Haftanın ikinci gününde de maskeli balo konsepti için rekabet eden Hayat ve Özlem, Bilal ve Buse, Sıla ve Mira son olarak da Burcu ve Ateş'den kim birinci oldu merak ediliyor.

Kuaförüm Sensin 8 Ekim salı gününün birincisi 30 puanla Ateş ve Burcu oldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR