Show TV yeni dizisi Japon uyarlaması Aşk Ağlatır Oyuncuları ve Konusu belli oldu!

Show TV, yeni sezonda Japon bir diziden uyarlanan "Aşk Ağlatır" dizisini ekranlarına taşıyacak. Aşk Ağlatır dizisi oyuncuları ve konusu da belli oldu. Aşk Ağlatır dizisinin detaylarını haberimizde topladık...

Show TV yeni dizisi Japon uyarlaması Aşk Ağlatır Oyuncuları ve Konusu belli oldu!
Yayın Tarihi: 25.07.2019 14:29:00

Show TV, yeni sezonda dizi severleri ekranlara kilitlemek istiyor. Show TV'nin yeni dizisi Japon bir diziden uyarlama senaryosuyla Aşk Ağlatır dizisi olacak. Dizi tutkunları, Aşk Ağlatır dizisinin oyuncularını, konusunu ve diğer detaylarını merak etmeye başladı. Aşk Ağlatır dizisi konusu ne? Aşk Ağlatır dizisi oyuncuları kimler, ne zaman başlayacak?

Birsen Altuntaş imzalı habere göre, Aşk Ağlatır dizisi yeni sezonda Show TV'de yayınlanacak! Japon dizisi Love That Makes You Cry'dan esinlenerek hazırlanan senaryosuyla Aşk Ağlatır dizisi, yeni sezonda Show ekranlarında olacak. Aşk Ağlatır dizisinin başrolleri de belli... Aşk Ağlatır'ın başrollerini genç oyuncular Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan paylaşacak. 



Aşk Ağlatır dizisinin oyuncu kadrosunun daha da geniş olacağı ve dizide 10 kadar başrol oyuncusunun bulunacağı da iddia ediliyor ancak şuan için sadece 2 başrol oyuncusu netleşti. Öte yandan dizi severler, Aşk Ağlatır'ın ne zaman başlayacağını, ilk bölümün ne zaman yayınlanacağını da merak ediyor.


AŞK AĞLATIR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezonda MF Yapım yapımcılığında hazırlanan ve Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Aşk Ağlatır dizisinin kısa bir süre içinde yayın hayatına başlaması bekleniyor. Henüz kesinleşmiş bir tarih bulunmazken, Aşk Ağlatır 1. bölümünün kısa süre içinde Show TV'de yayınlanacağı iddia ediliyor.

Köyünde dedesiyle birlikte hayatını geçiren ancak bu hayattan sıkılan ve daha iyi bir hayata kavuşmak isteyen genç, İstanbul'a gelir. İstanbul'da kendisine benzeyen, kaderleri birbirine benzer 2 arkadaş edinir ve yepyeni maceralara atılırlar. Erkek başrol oyuncusu, dizide boşanmak isteyen ve kendisinden yaşça büyük biriyle evli gibi gösterilecektir! Öte yandan kadın, varlıklı ve maddi sıkıntısı olmamasına karşın aile hayatında mutlu olamamış, kocasından beklediği sevgiyi görememiştir. 

Kadın başrol ise yaşlı biriyle evlendirilecek olması nedeniyle evden kaçmaya karar verecek ve onun da kaderi Erkek başrol oyuncusuyla kesişecektir. Bakalım Aşk Ağlatır dizisi beğenilecek ve tutulacak mı? Hep birlikte göreceğiz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR