Show TV yeni dizisi Patron oyuncuları ve Konusu Belli oldu Dilan Çiçek Deniz bombası!

Show Tv ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak Patron dizisi şimdiden dizi severleri heyecanlandırdı. Patron dizisi oyuncuları ve konusu netleşmeye başladı. Dilan Çiçek Deniz Patron dizisinde olacak mı? Sizler için hazırladık...

Show TV yeni dizisi Patron oyuncuları ve Konusu Belli oldu Dilan Çiçek Deniz bombası!
Yayın Tarihi: 25.07.2019 22:32:00

Tims&B yapımcılığında hazırlanan ve yeni sezonda Show Tv ekranlarında yayınlanacak Patron dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Yağız Alp Akaydın'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Patron dizisinin ilk oyuncusu Burak Deniz olmuştu! Burak Deniz'in yanı sıra Olgun Şimşek ismi de kesinleşti. Son olarak Çukur'un Sena'sı Dilan Çiçek Deniz'in de Patron dizisinde rol alacağı öğrenildi! 

​PATRON DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Patron dizisinde finans uzmanı olarak rol alacak isim yakışıklı oyuncu Burak Deniz oldu. Burak Deniz'in başroldeki kadın partneri ise Dilan Çiçek Deniz oldu! Öte yandan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın "Kimsesiz Yaşar'ı" Olgun Şimşek, Patron dizisinde çok kilit bir rolde yer alacak, şuan onun rolüyle ilgili detay bilinmiyor.


Şuan Dilan Çiçek Deniz'in Ela rolünde, Burak Deniz'in de çok zengin bir finans uzmanı olan Fatih rolüyle Patron dizisinde yer alacağı kesinleşti. Olgun Şimşek'in hangi rolde yer alacağı bilinmiyor. Dizinin diğer oyuncularıyla ilgili kısa zamanda yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

PATRON DİZİSİ KONUSU NE?

İstanbul, Meksika ve Amerika'yı da içine alan senaryosuyla dikkatleri çekmeyi başaran Patron dizisi heyecanla bekleniyor! Şuan Patron dizisinin konusuyla ilgili detaylı bir bilgi gelmedi ancak geldiğinde sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR