Sıfır Bir 5. Sezon 2. bölüm izle BluTV son bölüm Yayında

Adana Sıfır Bir 5. sezon 2. bölüm yayınlandı. Blutv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Adana'da Sıfır Bir 5. sezon 2. bölümü şu anda blutv'de yayınlandı. Peki Sıfır Bir 5. sezon 2. bölüm nasıl izlenir?

Sıfır Bir 5. Sezon 2. bölüm izle BluTV son bölüm Yayında
Yayın Tarihi: 30.01.2019 18:47:00

Sıfır Bir 5. sezon 2. bölüm izle. BluTV ekranlarında yayınlanan Adana Sıfır Bir 5. sezonu nefesleri kesiyor. Savaş'ın intikamı almasıyla başlayan serüven cezaevinde devam edecek. Sıfır Bir 5. sezon 2. bölüm yayınlanır yayınlanmaz sitemizde yer alıyor. Blutv izle ekranlarında yer alan Sıfır Bir 5. sezon 2. bölüm şu anda yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi geçtiğimiz günlerde 6. sezon onayını da almış, hayranları büyük merakla son bölümü bekliyordu. İşte Adana Sıfır Bir 5. sezonda yaşancaklar.

Savaş'ın cezaevi günleri

Sıfır Bir 5. sezon 2. bölüm 19:01'de Blutv ekranlarında yayınlandı. İnternet dizisi olarak yayın hayatına başlayan ve rekorlar kıran Adana Sıfır Bir dizisi 5. sezonu tam gaz devam ediyor. Yeni sezonda savaş içerde uğraşırken, abi dediklerinin ihanetini görecek. Cihat Sarsılmaz'ın Savaş mahallede olmadan yapacağı hamleler sonrası abiler sıkıntı yaratacak. Cihat elinden gelenin fazlasını yapmak istese de kaçak olduğu için sade ve sadece yakalanmamaya çalışacak. Bu sebeple mahallede sıkıntılı süreçler başlıyor.


Gökhan Abi sanıldığı gibi

Gökhan Abi mahalledeki sorunları çözmek, para getirmek istese de mahalleli ona daha önce yaptığı hareketlerden dolayı sıcak bakmaz. Ancak gençlerden Cengo ve Burak onun mahalleye abilik edemeyeceğini düşünerek kendi yollarını çizecekler. Ancak mahallede tırsak adamlarla abi olmaz sözleri hepsine geçecek ve olanlar olacak.  Gökhan abi parayı alacak olan Cabbar'lara güvenmeyip iş kurmak için parayı almaya çalışınca mahallede olanlar olacak. Sıfır Bir 5. sezon 2. bölüm izle yayını Blutv'de şu anda yayında.

Sizde blutv hemen üye olarak Adana Sıfır bir dizisi son bölümü izleyebilirsiniz. Adana Sıfır Bir 5. sezon 2. bölüm blutv izle sadece BluTV'de. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR