Sıfır Bir 5. Sezon 8. bölüm fragmanı Sezon finali büyük ses getirdi

Sıfır Bir 5. Sezon 8. bölüm fragmanı büyük ses getirdi. Sezon finali yapan Sıfır Bir 5. sezon sonrası 6. sezon merak edildi. Peki Sıfır Bir 6. sezon ne zaman başlayacak? Sıfır Bir 5. sezon 8. bölüm yayınlanıyor.

Sıfır Bir 5. Sezon 8. bölüm fragmanı Sezon finali büyük ses getirdi
Yayın Tarihi: 12.03.2019 16:36:00

Blutv ekranlarında yayınlanan Sıfır Bir 5. sezon 8. bölümüyle sezon finali yapıyor. Youtube trendlerinde 1. sırada yer alan Sıfır Bir 5. sezon 8. bölüm fragmanı büyük ses getirecek. Sıfır Bir 5. sezon finaliyle 13 mart tarihinde ekranlarda olacak. Peki Sıfır Bir 6. sezon ne zaman başlayacak?

Sıfır Bir 5. sezon 8. bölüm fragmanı şok etti

İnternet dizisi olarak yayına başlayan ancak blutv ekranlarında ülkenin en popüler işlerinden biri haline gelen Sıfır Bir 5. sezon 8. bölümüyle sezon finali yapıyor. Bir çok kişinin öleceği kanlı çarpışma sonrası olaylar karışacak. Sıfır Bir 5. sezon 8. bölüm 13 Mart 2019 tarihidee sadece blutv ekranlarında olacak.

Doğan abi ölüsü bulundu


Ekibi toplayarak abinin yaptıkları tek bilen kişi olan Doğan abi infazı sonrası Cengo cesedi bulur. Bundan sonra mahallede hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Artık kimin hain kimin dost olduğu bilinse de bu karmaşada yara yine en çok ekip tarafından alınacak. 

Berto ölecek mi?

Sıfır Bir 5. sezon 8. bölümde bu sezon çok geride kalan Berto ölecek mi merak ediliyor. Vurulduğu görülen Berto diziye veda mı ediyor. Hepsi ve daha fazlası Sıfır Bir 5. sezon 8. sezon finalinde öğreneceğiz. 

Sıfır Bir 5. sezon 8. bölüm fragmanı
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR