Sıfır Bir 6. sezon 5. bölüm izle 5 Haziran Blutv yeni bölüm yayında

Sıfır bir 6. sezon 5. bölüm izle. Sıfır Bir Adana rekor kırıyor. Sıfır bir 6. sezon 5. bölüm izle yayınlanıyor. Sıfır bir yeni bölümde kimler ölecek, kimler kalacak merak ediliyor. Sıfır Bir 6. sezon 5. bölüm yayınlanıyor.

Sıfır Bir 6. sezon 5. bölüm izle 5 Haziran Blutv yeni bölüm yayında
Yayın Tarihi: 5.06.2019 17:35:00

Blutv ekranlarında yayınlanan Sıfır Bir 6. sezon 5. bölüm yayınlandı mı? Sıfır Bir 6. sezon 5. bölüm 19:01'de yayınlandı. ekranlarda rekor kıran Sıfır Bir Zamanlar Adana'da yeni bölümleri yayınlandı. sıfır bir 6. sezon 5. bölüm neler olacak. Sıfır Bir 6. sezon 5. bölüm kim öldü kim kaldı merak ediliyor.

Gökhan nefes altıkça bize yaşamak haram!

Sıfır Bir yeni bölümünde Berto rüzgarı esecek. En yakın arkadaşını kaybetmenin acısıyla yeniden sahnelere dönecek Berto, kimsenin beklemediği hamleler yaparak intikamını alıyor. Sıfır bir 6. sezon 5. bölüm yine rekor kırıyor.


Gökhan Abi ödü patladı

Savaş ve Cihad artık ne pahasına olursa olsun Gökhan'a sıkıntı vermeye kararlıdır. En büyük sıkıntıyı Gökhan'ı korkutarak verecek. Gökhan nerdesiniz sözüne arkandayız diyerek büyük bir savaşın başlamasına neden olacak. Sıfır Bir 6. sezon 5. bölüm sonra final tarihi merak ediliyor.

Sıfır Bir 7. sezon olacak mı?

Sıfır Bir Blutv için 7. sezon anlaşması henüz gerçekleşmedi. Sıfır Bir final mı yapacak bitecek mi sorusu şu an için bittiği yönünde haberler geliyor. Sıfır Bir 7. sezonu büyük ihtimalle olmayacak ve bu sezon final yapacak.





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR