Sıfır faizli 15000 tl nakit kredi belirli bir süre içinde verilecek! O bankadan açıklama geldi!

Sıfır faizli 15000 tl nakit kredi belirli bir süre içinde verilecek! O bankadan açıklama geldi!

Sıfır faizli 15000 tl nakit kredi belirli bir süre içinde verilecek! O bankadan açıklama geldi!
Yayın Tarihi: 18.05.2023 17:04:00

Kampanyaların doğru adresi olarak bilinen Akbank, yeni bir kampanya başlatarak nakit paraya sıkışan vatandaşlara 15.000 TL tutarında faizsiz kredi imkânı sağlıyor. Faizsiz kredi kampanyasından faydalanabilmek için başvuru yapmanız gerekiyor. İşte tüm detaylar...

SIFIR FAİZLİ 15.000 TL KREDİ

Akbank, sürekli olarak kampanyalarını güncelleyerek müşterilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Bu kez başlattığı faizsiz kredi kampanyasıyla ön plana çıkıyor. Kampanya kapsamında başvuru yapan müşterilere 15.000 TL tutarında ödeme yapılacak.

Akbank, faiz oranını sıfıra indirmenin yanı sıra ödeme miktarını da 15.000 TL'ye kadar yükseltti. Mayıs ayıyla birlikte başlatılan kampanyadan faydalanmak için bazı şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Ülkemizde yaşanan enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadele amacıyla duyurulan bu kampanyada faiz oranları sıfıra indirildi.

Müşterilerin ilgisini çeken Akbank, daha önce yaptığı kampanyalarla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Bu kez başvuruda bulunan vatandaşlara sıfır faizli avans kampanyası başlattı.

FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Son dönemlerin en dikkat çeken kampanyasını paylaşan Akbank, müşterilerin akın etmesine neden oldu. Kampanya detaylarını paylaşan banka, yüzde 0 faiz oranıyla avans imkânı sunuyor. Kampanyaya katılım 1 Mayıs 2023 ile 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kampanyadan faydalanabilmek için mobil uygulama üzerinden "Akbanklı olmak istiyorum" butonuna tıklayarak başvuruda bulunmanız gerekiyor. Başvuruda bulunan müşterilere 0 faiz oranıyla 15.000 TL avans verileceği açıklanmıştır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR