Şifresiz Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle Bein Sports 1 BJK FB Kesintisiz Jest Yayın Justin TV jestyayın

Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle. Şifresiz Bein Sports 1 maç izle. Beşiktaş Fenerbahçe canlı maç izle! Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz maç yayınları. Beşiktaş Fenerbahçe Bein Sports 1 maç yayını. Donmadan Beşiktaş Fenerbahçe maç izle!

Şifresiz Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle Bein Sports 1 BJK FB Kesintisiz Jest Yayın Justin TV jestyayın
Yayın Tarihi: 19.07.2020 20:40:00

Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle. Şifresiz Bein Sports 1 maç izle. Beşiktaş Fenerbahçe canlı maç izle! Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz maç yayınları. Beşiktaş Fenerbahçe Bein Sports 1 maç yayını. Donmadan Beşiktaş Fenerbahçe maç izle!

Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle!

Beşiktaş Fenerbahçe canlı maç izle. Beşiktaş Fenerbahçe maçını izle. Beşiktaş Fenerbahçe jestyayın. Beşiktaş Fenerbahçe jestyayın canlı izle. Beşiktaş Fenerbahçe donmadan maç yayını. Kesintisiz Beşiktaş Fenerbahçe  maçı izle! Jestyayın Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle!

Süper Lig'de kapanış haftasından bir önceki haftada (33. hafta) Beşiktaş sahasında Fenerbaçe'yi ağırlıyor. Beşiktaş ile Fenerbahçe heyecan dolu derbi maçında kozlarını paylaşıyor. Bir tarafta Sergen Yalçın yönetiminde bu sezon Şampiyonluk hedefini gerçekleştiremeyen Beşiktaş, diğer tarafta tıpkı Beşiktaş gibi Şampiyonluk yarışından kopan ve hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe... Beşiktaş Fenerbahçe maçı CANLI YAYIN bilgileri haberimizde sizlerle...

Bu sezon Şampiyonluk yarışında hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş ve Fenerbahçe, bu akşam Avrupa Ligi Ön eleme turuna kalabilmek adına 3 puan için kıyasıya mücadele edecek! Prestij maçı olarak nitelense de büyük bir heyecan yaratan Beşiktaş Fenerbahçe derbisi öncesi nefesler tutuldu! Otoriteler ve futbol severler heyecanla Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin başlamasını bekliyor. Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ilk kez Fenerbahçe karşısında derbi maçta takımının başında yer alacak. Yine aynı şekilde Fenerbahçe'de de Tahir Karapınar ilk kez Beşiktaş'a karşı takımını yönetecek. Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda? Beşiktaş Fenerbahçe ilk 11'ler belli oldu mu? Beşiktaş Fenerbahçe maçı CANLI YAYIN detayları sizlerle...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyorlar. Seyircisiz olarak oynanacak dev derbi, Şampiyonluk yarışı için bir önem arz etmese de Prestij maçı ve Ligde üst sıraları yakından ilgilendiriyor. Son dakika bilgisine göre Fenerbahçe'de Luiz Gustavo da sakatlığı nedeniyle Beşiktaş'a karşı forma giyemiyor. Gustavo'nun yerine ilk 11'de Emre Belözoğlu'nun forma giymesi bekleniyor. Beşiktaş Fenerbahçe derbisi CANLI!


Beşiktaş - Fenerbahçe CANLI DERBİ HEYECANI

Beşiktaş - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig 33. hafta mücadelesi, 19 Temmuz (Bu Akşam) Pazar saat 21:00'da başlayacak. Bein Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak yayınlanacak Beşiktaş Fenerbahçe derbisini hakem Halil Umut Meler yönetecek. Zorlu 90 dakikada Beşiktaş da Fenerbahçe de Şampiyonlar Ligi ön eleme turu ve Avrupa Ligine katılım için 3 puan hedefindeler. İki ekipte prestij maçı da olsa 3 puanın sahibi olarak ligi bitirebildiği kadar yukarıda bitirmenin peşindeler.

Luiz Gustavo Kadroda Yok

Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'a transferi için dedikodular ortaya atılan Luiz Gustavo, Fenerbahçe'Yi Beşiktaş deplasmanında yalnız bırakacak. Sakatlığı bulunan Luiz Gustavo'nun gelen son dakika bilgisine göre kadroya alınmadığı öğrenildi. Gustavo'nun olmadığı zorlu derbi maçta Tahir Karapınar'ın ilk 11'de Emre Belözoğlu'na forma şansı vermesi bekleniyor.

Gözler Vedat Muriqi de 

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi, zorlu Beşiktaş derbisinde de takımının en etkili gol silahı olacak. Burak Yılmaz Fenerbahçe kalesinde Muriqi ise Ersin'in koruduğu Beşiktaş kalesinde gol arayacak. Zorlu 90 dakikada golcülerin performansları iki ekip taraftarlarınca merakla bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR