Şifresiz Fenerbahçe Beşiktaş izle FB BJK Bein Sports jestyayın taraftarium canlı maç izle

Şifresiz Fenerbahçe Beşiktaş izle. Fenerbahçe Beşiktaş Bein sports maç izle. FB BJK jestyayın izle. Fenerbahçe Beşiktaş taraftarium maç izle. Kesintisiz Fenerbahçe Beşiktaş maç izle! Fenerbahçe Beşiktaş jestyayın izle. FB BJK taraftarium izle.

Şifresiz Fenerbahçe Beşiktaş izle FB BJK Bein Sports jestyayın taraftarium canlı maç izle
Yayın Tarihi: 29.11.2020 18:17:00

Şifresiz Fenerbahçe Beşiktaş izle. Fenerbahçe Beşiktaş Bein sports maç izle. FB BJK jestyayın izle. Fenerbahçe Beşiktaş taraftarium maç izle. Kesintisiz Fenerbahçe Beşiktaş maç izle! Fenerbahçe Beşiktaş jestyayın izle. FB BJK taraftarium izle.

Fenerbahçe Beşiktaş izle Bein sports maç izle!

Fenerbahçe Beşiktaş izle. Fenerbahçe Beşiktaş canlı maç izle. Kesintisiz Fenerbahçe Beşiktaş jestyayın izle. Fenerbahçe Beşiktaş taraftarium izle. Fenerbahçe Beşiktaş taraftarium24 maç izle. Fenerbahçe Beşiktaş canlı maç izle!

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçı CANLI!

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Beşiktaş derbisi kısa bir süre içinde başlayacak. Zirve yarışında yeniden var olmak isteyen Beşiktaş, Fenerbahçe deplasmanından 3 puan çıkarmak istiyor. Erol Bulut'lu Fenerbahçe de tek hedef galibiyet! Fenerbahçe - Beşiktaş derbisine dair tüm bilgileri ve dev derbinin CANLI YAYIN detaylarını haberimizde hazırladık.. 

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe Beşiktaş derbisi sahne alıyor! Ülker Stadyumunda oynanacak zorlu maçı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Sakatlığı devam eden Gökhan Töre, bugün oynanacak zorlu mücadelede sahada rol üstlenmeyecek. Ersin'in yokluğunda ise Medipol Başakşehir karşılaşmasında kalede görev üstlenen Utku Yuvakuran'ın derbi müsabakasında görev alacağı tahmin ediliyor.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı için taraftarlar geri sayıma başladı. Fenerbahçe ve Beşiktaş tarihlerinde daha öncesinde 351 defa birbirlerine rakip oldulat. Futbolseverler heyecanın dorukta olacağı zorlu mücadeleyi yakından takip ediyor. İki ekip arasında 28 Kasım 1924'te Kanarya'nın 4-0 galibiyetiyle başlayan 96 senelik rekabette Fenerbahçe, rakibi karşısında galibiyet ve gol sayısı açısından üstünlük sağlıyor.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Canlı!

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi bu akşam saat 19.00'da Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Zorlu derbiyi hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Heyecanın dorukta olacağı maç bu akşam 19.00'da beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek derbi maçında sahaya çıkacak Fenerbahçe ile Beşiktaş tarihlerinde daha önce 351 defa karşı karşıya geldi.

Beşiktaş Son Maçtan Galip Ayrıldı


Fenerbahçe ile Beşiktaş rekabetindeki son karşılaşmayı Beşiktaş kazandı. Geçen sezonun 33.haftasında Vodafone Park'ta gerçekleşen müsabaka, Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Siyah beyazlı ekibin golleri Domagoj Vida ve Gökhan Gönül'den geldi.

Beşiktaş Oynanan Son 26 Maçta 5 Kez Kazandı

Beşiktaş, ev sahipliğini yapan Fenerbahçe karşısında son müsabakalarında galibiyet elde etmekte zorlanıyor. Beşiktaş, rakibiyle mücadele ettiği son 26 derbiden yalnızca 5'inde galibiyet alabildi. Fenerbahçe bu dkönemde 12 kez galibiyet yaşadı. Söz konusu periyotta iki ekip arasındaki 9 maç ise beraberlikle tamamlandı.

Teknik Direktörler Galibiyet Peşinde

Süper Lig'in 10. haftası dev bir derbiye tanıklık ediyor. Fenerbahçe'nin Kadıköy Ülker Stadyumu'nda Beşiktaş'ı ağırlayacağı heyecan dolu maç bu akşam saat 19.00'da oynanacak. Dev derbinin hakemliğini Tugay Kaan Numanoğlu üstlenecek. Her iki teknik adam Erol Bulut ve Sergen Yalçın, bütün planlarını galip gelmek üzerine kurdu. Bir dönem birlikte futbol oyunculuğu yapan iki dev isim şimdi ise teknik direktörlüğünü yaptığı takımlarının başında birbirleriyle karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig kariyeri içerisinde 100 karşılaşmaya çıkarken, bu maçlarda 41 galibiyet, 28 beraberlik ve 31 mağlubiyet elde etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise çıktığı 131 karşılaşmada 52 galibiyet, 38 beraberlik ve 41 mağlubiyet elde etti. Fenerbahçe sahasında galip gelerek derbi geleneğini sürdürmek için çaba sarfederken, Beşiktaş cephesi 15 senelik deplasmanda galip gelme hasretine son vermeyi amaçlıyor.

Fenerbahçe'de Eksik Oyuncular

Kanarya'da Mbwana Samatta, Nazım Sangare, Tolga Ciğerci ve Harun Tekin sakatlıkları sebebiyle derbi mücadelesinde sahada takımına destek veremeyecek. Koronavirüs test sonucu negatife dönen Enner Valencia ise henüz Türkiye'ye geri dönüş yapmadı.

Sergen Yalçın İlk 11 Kurmakta Zorlanıyor

Beşiktaş'ta kart cezası bulunan Ersin Destanoğlu ve Dorukhan Toköz dev karşılaşmada sahada forma giymeyecek. Domagoj Vida, Ajdin Hasic, Gökhan Töre ve Adem Ljajic de dev derbide rol üstlenemeyecek futbolcular arasında.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR