Sıla ve Ahmet Kural Barıştı! İkili el ele görüntülendi

Sıla ve Ahmet Kural barıştı. Magazin gündemini çok meşgul eden Arda ve Berkay olayları sonrası iyi bir haber geldi. Hayranlarının çok mutlu olacağı Ahmet Kural ve Sıla aşkı kaldığı yerden devam ediyor.

Sıla ve Ahmet Kural Barıştı! İkili el ele görüntülendi
Yayın Tarihi: 13.10.2018 11:30:00

Sıla ve Ahmet Kural barıştı. Aşkları kadar ayrılık sonrası ağlamalarıyla çok üzen ayrılıkta mutlu son. Ahmet Kural ve Sıla barışıp el ele kitap tanıtımına gittiler. Sosyal medyayı çok sevindiren haber sonrası ikili beraberiz çok mutluyuz yorumu yaptı.

Psikolog Esra Ezmeci'nin yazdığı Süt Lekesi kitabının tanıtımında bir araya gelen Ahmet Kural ve Sıla, tanıtımdan el ele çıktılar. İkili yeniden birbirlerine kavuştuğunu ve çok mutluyuz yorumuyla geçiştirdiler.  Ancak ikili el ele görüntü almak isteyen magazin muhaberini "Şu anda çekmeyin" yorumunu yaptı ve o fotoğraf silindi.


Sıla ve Ahmet Kural Barıştı! 



Kural ve Sıla çiftinin mutlu olduğu her hallerinde belli oldu. Ahmet Kural'ın Sıla'ya bakışı gibi yeni pozlarıyla sosyal medyada bu aşkı duyurmak istedikleri belirtildi. Yakın bir zamanda güzel bir bakış fotoğrafı gelecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR