Şimdi al 2021’de öde kampanyası ile o otomobil markası tüm vatandaşları sevindirecek!

Kamu bankalarınca hazırlanmış olan süper 4’lü kredi kapsamında verilmekte olan taşıt kredisi için hem kamu bankalarından hem de otomobil üreticisi ve satıcısı olan şirketlerin yardım kampanyaları devam ediyor. Sıfır otomobil satın almak isteyen vatandaşlarımızın otomobil şirketlerinin oluşturduğu

Şimdi al 2021’de öde kampanyası ile o otomobil markası tüm vatandaşları sevindirecek!
Yayın Tarihi: 24.06.2020 15:43:00

Kamu bankalarınca hazırlanmış olan süper 4’lü kredi kapsamında verilmekte olan taşıt kredisi için hem kamu bankalarından hem de otomobil üreticisi ve satıcısı olan şirketlerin yardım kampanyaları devam ediyor. Sıfır otomobil satın almak isteyen vatandaşlarımızın otomobil şirketlerinin oluşturduğu kampanyalardan faydalanabilmek adına gerekli başvuruları yaptıkları ifade ediliyor. Özellikle bazı otomobil firmalarının 1 Haziran 2020 tarihinden önce sıfır otomobil satın alımı için çeşitli şekilde kampanyalar başlattığı öğrenildi. Son olarak pek çok marka bu ay yaptığı kampanyaları tek tek açıkladı. Renault, haziran ayında müşterilerine tüm binek ve hafif ticari modellerinde geçerli olmak üzere "Şimdi Al 2021'de Öde" kampanya fırsatı sunabiliyor. Şimdi satın alıp 2021 yılında ödemeye başlanan önemli sıfır kilometre araç satın alımı konusunda hemen sizlerde faydalanabilirsiniz. İşte tüm ayrıntılar…

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın hızlı bir şekilde sıfır kilometre araç üretimi yapmakta olan şirketleri ziyaret ederek hemen en uygun kredi ve araç satın alım kampanyalarından faydalanmaları bekleniyor. Renault, Honda, Citroen ve Fiat gibi önemli otomobil üreticisi ve satıcısı olan şirket sıfır kilometre araç satın almak isteyenlere kampanyalar başlattı. Citroen Türkiye, haziran ayına özel çeşitli finansman kampanyaları sunduğunu açıkladı. Honda 1,5 litre VTEC Turbo motorlu manuel Civic Sedan modelinin kampanya kapsamında yer aldığını duyuruldu. Ayrıca Renault ve Fiat fırsatla kampanyaları açıkladı. Siz de hemen ilgili otomobil satımı yapan şirketleri ziyaret ederek hemen kendiniz için en uygun otomobili satın alabilirsiniz.

HONDA HAZİRAN AYI 2021 ÖDE KAMPANYASI


Honda’da şimdi al 2021’de öde kampanyası kervanına katıldı. İlk aşamada sadece Renault ile başlayan bu güzel kampanya neticesinde binlerce vatandaşımız yeni Renault’larına kavuşurken Honda’da bu pastadan dilim almak istedi ve şimdi Honda’dan da şimdi al 2021’de öde kampanyasından hemen 1,5 litre VTEC Turbo motorlu manuel Civic Sedan modelini satın alabilirsiniz. Honda'dan yapılan açıklamaya göre, Honda tutkunları tarafından yıllardır sabırsızlıkla beklenen, turbo motor performansını en üst düzeyde sunan 1,5 litre VTEC Turbo motorlu manuel Civic Sedan modeli de kampanya kapsamında yer alıyor. Honda’da bulunan özellikler:

Honda Sensing™ teknolojisi;
  • Fren desteğine sahip Çarpışma Hafifletici Fren Sistemi (Collision Mitigation Braking System),
  • Şerit Takip Uyarı Sistemi, Şeritte Tutma Asistanı (Road Departure Mitigation),
  • Şerit Koruma Destek Sistemi, düşük hızda takip özelliğine sahip Uyarlanabilir
  • Hız Sabitleyici sistemi dışında ayrıca Kör Nokta Uyarı Sistemi,
  • Çapraz Trafik Uyarı Sistemi,
  • 130 ve 180 derece dışında kuş bakışı olmak üzere
  • Çok Açılı Geri Görüş Kamerası ve Lastik Basınç İkaz Sistemi olmak üzere kapsamlı güvenlik donanımlarını beraberinde getiriyor.

TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Honda’dan dilediğiniz otomobili satın alabilmek için 60 bin TL’lik kredi kullanabilirsiniz. Yüzde 0,49 kredi faiz oranı ve 18 ay taksit imkanı ile siz yeni Honda sahiplerine kavuşturulacak olan kredinin hızlı bir şekilde başlatıldığını ve sonlandırıldığı ifade ediliyor. Zengin donanımı, yüksek performansı ve kaliteli hissiyatın gerçek sahibi olan Honda artık sizinle beraber olabilir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR