Simpsonlar bu kez de Bitcoin kehaneti ile uyardı

Cripto paracılar dikkat! The Simpsons dizisinde Bitcoin kehaneti gerçekleşmek üzere!

Simpsonlar bu kez de Bitcoin kehaneti ile uyardı
Yayın Tarihi: 22.08.2023 08:40:00

Dünyaca ünlü çizgi dizi Simpsonlar kehanetleri dünyaya yön vermeye devam ediyor. The Simpsons bu kez de Bitcoin kehaneti ile gündeme geldi. The Simpsons animasyonundaki kehabet sonrası coin yatırımcıları heyecanlandı.

ABD yapımı dünyaca ünlü animasyon dizisi Simpsonlar, Bitcoin ile ilgili kehanetleriyle şu sıralar sosyal medyada gündeme geldi. Ünlü çizgi dizi kehanetleri ile gündem olarak komplo teorilerine konu olmaya devam ediyor. Ünlü dizideli yeni bir kehanet bu kez coin yatırımcılarını harekete geçirdi.


Bugüne kadar Donald Trump, İkiz kuleler, Covid-19 gibi gündemleri ön gördüğü iddiası ile gündem olan The Simpsons şimdi de kripto para dünyasındaki kehaneti ile gündeme geldi.
Simpsonlar dizisinde bir sahnede karakterler arasında geçen 2024 yılında Bitcoin'in yeni bir rekor kıracağı tahminde bulunuldu.

2024 yılında kripto para dünyasında Boğa sezonun gelmesi Bitcoin'in rekor kırması zaten bekleniyordu. Ünlü çizgi dizide ded böyle bir diyaloğu geçmesi kripto yatırımcılarını hareketlendirdi.

2024 yılında kripto para dünyasında beklenenlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek. Ancak kripto para dünyasında bu sahne büyük bir heyecan yarattı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR