Sinan Albayrak: Nişantaşı'ndaki süslüler nerede? Neden hep Fatih'te cübbeli insanlar yürüyor?

Oyuncu Sinan Albayrak, Filistin için yapılan protestolarda neden Nişantaşı'nda Bebek'te yürünmüyor? Neden Fatih'te cübbeli insanlar hak arıyor yorumunda bulundu.

Sinan Albayrak: Nişantaşı'ndaki süslüler nerede? Neden hep Fatih'te cübbeli insanlar yürüyor?
Yayın Tarihi: 19.10.2023 11:30:00

Ünlü oyuncu Sinan Albayrak sosyal medya hesabından çektiği videoda Nişantaşı, Bebek gibi semtlerde oturan insanlara ve ünlülere seslendi.

İsrail Filsitin savaşı tüm gaddarlığı ile devam ederken ünlü isimler dün akşam bir bir Filistin'e dair paylaşım yaptı. Ancak onlar arasından en ilgi çekeni ve tartışma yaratanı Sinan Albayrak'ın ki oldu. Sinan Albayrak'ın dedikleri sosyal medyada yeni bir tartışmaya neden oldu. Kimi kullanıcılar oyuncuya tepki gösterirken kimi kullanıcılar ise destekledi. 

Oyuncu Sinan Albayrak Instagram hesabından çektiği videoda Gazze halkının soykırım yaşadığını söyledi. Albayrak viedoda "Neyi bekliyoruz. İstanbul ayağa kalkmadığı sürece dünya ayağa kalkmaz. Hiç kimse ses çıkarmıyor. Neyin korkusunu yaşıyoruz. Gazze yanındayız, Filistin yanındayız. Bu bizim meselemiz." dedi.


"İSTANBUL AYAKLANMADIKÇA DÜNYA AYAKLANMAZ"

Sinan Albayrak daha sonra cümlelerine " 1 mesaj atın, 1 video koyun Bağdat caddesinde neden insanlar yok? Nişantaşında neden kimse yürümüyor? Neden hep Fatih'te, Sultanahmet'te bizim sakallı, cübbeli abilerimiz hani bi çoğumuzun kınadığı o insanlar neden savunuyor sadece. Ya neden benim şık şık giyinen, yürüyen insanımız neredesiniz? Organize olun! Bir İsrail'in kapısını çalın. Gözünün içine bakın. Utanç var mı? Biraz olsun üzüntü var mı, bi görün bir bakın? Neyi bekliyoruz? Ayağa kalkın!" ifadelerini kullandı. 

Sinan Albayrak'ın bu sözleri sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar Albayrak'a "Şov yapma sen neden evdesin? Neden bizim meselimiz?" derken bazı kullanıcılar da destek verdi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR