Sinem Umaş 2. Sayfa programında Yeliz Yeşilmen sert sözler (Sinem Umaş kimdir? Yeliz Yeşilmen geçmişiyle vurdu)

Sinem Umaş 2. Sayfa programında sert açıklamalar. Hayvan hakları nedeniyle Yeliz Yeşilmen'le birbirine giren Sinem Umaş ve Yeliz Yeşilmen arasında sert sözler. Sinem Umaş çok sert açıklamalar yaptı. İşte Müge ve Gülşen'le 2. sayfa programında sert açıklamalar.

Sinem Umaş 2. Sayfa programında Yeliz Yeşilmen sert sözler (Sinem Umaş kimdir? Yeliz Yeşilmen geçmişiyle vurdu)
Yayın Tarihi: 8.02.2019 10:52:00

Sinem Umaş ve Yeliz Yeşilmen kavgası büyüyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında Sinem Umaş ve Yeliz Yeşilmen kavgası rekor kırdı. Sinem Umaş ve Yeliz Yeşilmen arasında yaşanan sokak hayvanları için kavga bel altına doğru indi. Yeliz Yeşilmen, Sinem Umaş'a bel altından vurunca Sinem'de sessiz kalmadı. Sert açıklamalar yapan Sinem "Senin gibi evli kadınlarla" beraber olmadım dedi. 

Yeliz Yeşilmen 12 yıl önceden vurmaya çalıştı

Yeliz Yeşilmen, 2. sayfa programında Sinem Umaş'ı bel altı vurmaya çalıştı. 12 yıl önce yaşanan bir olayı Müge ve Gülşen'e mesaj olarak attı. O andan itibaren Sinem Umaş çok sert açıklamalarda bulundu. Programda ben senin gibi evli adamlarla beraber olmadım diyerek o da sert yaptı.


Müge ile Gülşen'le 2. sayfa programına katılan Sinem Umaş, kimse susturamadı. Programa hayvan hakları için geldiğini söylesede son gelişmeler sonrasında Sinem Umaş çok sinirlendi.

Sinem Umaş kimdir? Nereli, kaç yaşında

1984 doğumlu Sinem Umaş, 15 yıl önce katıldığı Gelinim Olur musun yarışmasından adını duyurdu. Ata ile Sinem aşkıyla dikkatleri üzerine çekmiş, kaynanasıyla sorunlar yaşamıştı. Daha sonra Ata ölerek hayata gözlerini yummuş ve Semra kaynana Sinem efsanesi bitmiştir.

Sinem Umaş son halini görenler inanamadı. Uzun zaman sonra ilk kez canlı yayına çıkan Sinem, görenleri şok etti.  




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR