Sneijder Gaziantepspor'a mı transfer oluyor? Gazişehir Gaziantep Sneijder ile Görüşüyor!

Galatasaray'ın eski 10 numarası Wesley Sneijder Gazişehir Gaziantepspor'a mı transfer oluyor? Bomba iddiaya göre Gaziantep, uzun süredir iletişimde olduğu ve Türkiye'ye geri dönmek isteyen yıldız oyuncu Wesley Sneijder ile sözleşme imzalamaya çok yakın!

Sneijder Gaziantepspor'a mı transfer oluyor? Gazişehir Gaziantep Sneijder ile Görüşüyor!
Yayın Tarihi: 18.06.2019 14:10:00

Real Madrid, Inter gibi dev takımlarda forma giyen ve ülkemizde bir dönem Galatasaray'da da oynayıp Türkiye Ligi'nde harikalar yaratan Wesley Sneijder, Süper Lig'in yeni ekibi Gazişehir Gaziantepspor'a mı transfer oluyor? Kariyerini Katar'da Al Gharafa takımıyla sürdüren Wesley Sneijder, uzun süredir Türkiye'ye dönmek istiyor. Galatasaray'ın kapısından dönen ve ilerleyen yaşı ve fiziği nedeniyle gözden düşen Wesley Sneijder'e Süper Lig'in yeni takımı Gazişehir Gaziantep talip oldu!

Gazişehir Gaziantepspor ile Wesley Sneijder'in uzun süredir iletişim halinde olduğu ve Türkiye'ye geri dönmek isteyen yıldız oyuncunun Gazintepspor'la sözleşme imzalamaya yakın olduğu iddia ediliyor. 35 yaşındaki Hollandalı süper star, yeni sezonda Gazişehir Gaziantep forması giymeye çok yakın!


SNEİJDER'E KATAR YARAMADI TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYOR

Katar Ligi'nde bu sezon Al Gharafa ile 11 maça çıkan Sneijder, 6 gol 1 asistlik performansıyla göz doldursa da özel hayatında işler yolunda gitmiyor. Eşi Yolanthe Cabau ile ayrılık aşamasına gelen golcü, mesafeler nedeniyle Katar'dan ayrılıp, tekrar mutlu günlerini özlediği Türkiye'ye dönmek istiyor.

Türkiye Süper Ligi'nden Gazişehir Gaziantep, Wesley Sneijder ile iletişime geçerek takımına da resmi teklifini iletecek. Sneijder, bonservis konusunda takımını ikna edebilirse transfer gerçekleşecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR