Şok Hafta sonu Aktüel Ürünler Kataloğu - Şok 15 Haziran Aktüel İndirimli Ürünleri

Şok Hafta sonu aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Şok marketler 15 Haziran Cumartesi ve 16 Haziran Pazar aktüel ürünleri belli oldu. Şok'ta bu hafta hangi ürünler indirime girecek? İndirimli alışverişin adresi Şok Marketler bu haftada büyük fırsatlar sunuyor...

Şok Hafta sonu Aktüel Ürünler Kataloğu - Şok 15 Haziran Aktüel İndirimli Ürünleri
Yayın Tarihi: 13.06.2019 22:53:00

Şok marketler zinciri, her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Tüketicilerin merakla beklediği Şok 15-18 Haziran Aktüel ürünleri ve Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlandı! Şok hafta sonunda hangi ürünler indirime girdi? Şok hafta sonu aktüel ürünleri neler? Bu soruların cevabını sizler için araştırdık.

İndirimli ve ucuz alışveriş denilince akla ilk gelen marketler zinciri olan Şok, 15 Haziran Cumartesi günü başlayıp 18 Haziran Pazartesi'ye kadar sürecek aktüel ürünlerini belirledi. Şok 15-18 Haziran Aktüel ürünler kataloğunda yok yok! Şok Aktüel ürünleri bu haftada birçok kategoride üründe büyük indirim fırsatları sunuyor. Tüketiciler, mutfak malzemesinden gıdaya, teknolojik ev aletlerinden cilt bakım ürünlerine kadar birçok üründe büyük indirimlerin farkına varacak.

ŞOK 15-18 HAZİRAN AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU - İNDİRİMLİ ÜRÜNLER


Şok 15 Haziran Cumartesi - 18 Haziran Pazartesi arası geçerli Aktüel ürünlerinin başlıca, en dikkat çekenleri ise şu şekilde yer alıyor: 

- Sunmild Lastik tamir spreyi (300 ml.) 12,95 TL
- Telefon uyumlu mikrofonlu kulaklık 12,95 TL
- Ön cam metalize güneşlik 6,99 TL
- Mıknatıslı telefon tutacağı 8,99 TL
- Araç içi telefon tutacağı 8,99 TL
- Araç çakmak şarjı 9,99 TL
- Persil Toz çamaşır deterjanı 25 tl ve üzeri alışverişlerde 15,00 TL 
- Familia Parfümlü 8'li tuvalet kağıdı 25 tl ve üzeri alışverlerde 7 TL



Şok Aktüel ürünleri 15 Haziran Cumartesi günü Şok Market raflarında yerlerini alacak. Tüketiciler olarak Şok Aktüel ürünlerinin sınırlı sayıda raflarda olacağını hatırlamanızda ve elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Şok hafta sonu indirimleri 15 Haziran Cumartesi günü başlayıp hafta sonu boyunca sürecek ve 18 Haziran Pazartesi günü son bulacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR