Şok iddia! Bizim Hikaye'den ayrılan Nesrin Cavadzade Yasak Elma'ya mı transfer oluyor

Fox TV'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye geçtiğimiz hafta 53. bölümüyle sezon arasına gitmişti.Fakat sezon arasından ziyade esas şok dizinin sevilen karakteri Tülay'a hayat veren Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılması olmuştu.Ancak Nesrin Cavadzade'yle ilgili bomba bir iddia daha geldi.İşte o iddia..

Şok iddia! Bizim Hikaye'den ayrılan Nesrin Cavadzade Yasak Elma'ya mı transfer oluyor
Yayın Tarihi: 2.01.2019 16:02:00

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 53. bölümüyle izleyicilerine büyük bir şok yaşattı. Çünkü Bizim Hikaye dizisinin başından beri çok sevilen karakteri Tülay'a hayat veren Nesrin Cavadzade diziden ayrıldı.

Nesrin Cavadzade'nin diziden neden ayrıldığını kimse anlayamadı ama bu olay Bizim Hikaye severleri bir hayli üzdü.

Fakat öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyan herkes şok oldu. Peki iddialar doğru mu? Nesrin Cavadzade Yasak Elma'ya mı transfer oluyor?



Ortaya atılan iddiaya göre Nesrin Cavadzade, gelecek sezonda Yasak Elma'ya transfer olacak. Peki iddialar doğru mu? Nesrin Cavadzade Yasak Elma'ya mı transfer oluyor?


Nesrin Cavadzade'nin Bizim Hikaye'de hayat verdiği Tülay karakteri sezon arasından sonra dizide olmayacak. Peki iddialar doğru mu? Nesrin Cavadzade Yasak Elma'ya mı transfer oluyor?

İddialarla ilgili Yasak Elma dizisinin yapım şirketinden de Nesrin Cavadzade'den de bir açıklama gelmedi. 

Fakat ortaya atılan bu iddiaya göre Yasak Elma dizisinin bir sezon daha devam edebileceği ihtimalini doğurdu.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR