Şok! Ünlü oyuncu hırsızlık yaparken yakalandı

Blu Tv dizilerinde yer alan oyuncu hırsızlık yaparken yakalandı.

Şok! Ünlü oyuncu hırsızlık yaparken yakalandı
Yayın Tarihi: 9.09.2023 16:57:00

Blu Tv'de yayınlanan Kıyma ve Sıfır Bir adlı dizilerde rol alan Ulaş Ünal, Adana'da Avukat Yunus Levent Küfüdür'ün cüzdanını çalarken güvenlik kameralarından yakalandı.

Ankara’da avukatlık yapan Yunus Levent Küfüdür, akrabasının düğününe katılmak için gittiği Adana’da cüzdanını çaldırdı. Hırsız ise ünlü oyuncu çıktı. Düğün sonrası Ankara’ya dönmek için Adana Havalimanı’na giden avukat Küfüdür, güvenlik amaçlı cüzdanını x-Ray cihazındaki kutuya koydu. O esnada önünde bulunan dizi oyuncusu Ulaş Ünal, kendi kutusuna düşen cüzdanı alıp poşete koyarak olay yerinden hemen uzaklaştı.

Küfüdür, "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda cüzdanım çalındı. Çalan şahısla birlikte üç şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın enteresan olan kısmı havaalanında olması. O kadar güvenlik kamerasının olduğu bir yerde hırsızlık yapmaya ancak cahiller cesaret ederdi. Şahıs da buna cesaret etti ve cezasını buldu. Kendisi aynı zamanda bir dizi oyuncusu. Talihsiz bir olay. Yanındaki iki arkadaşının herhangi bir sabıkası yokmuş. Onlara yazık oldu. Cüzdan hâlâ ortada yok. Cüzdanı nereye attıklarını hatırlamıyorlar. Adalet yerini buldu. Telefonumu ve cüzdanımı x-Ray’e koydum. Telefon geldi, cüzdan gelmedi. Böyle bir olay olunca hemen havalimanı polisiyle birlikte güvenlik görüntülerine baktık. Belki bir harcama yaparlar ve peşlerine düşebiliriz diye kartlarımı kapatma gereği duymadım. İyi ki kapatmamışım çok işimize yaradı. Bu sayede izlerini sürebildik. Ben bu şekilde bir tedbir aldım ve şahıslara çok daha kısa sürede ulaşabildik." ifadelerini kullanarak şaşkınlığını anlattı.


AYAKKABI SİPARİŞİ VERİP EĞLENMEYE GİTMİŞ



Küfüdür, Ulaş Ünal'ın cüzdanı çaldıktan sonra kredi kartından ayakkabı siparişi verip, daha sonra eğlenmeye gittiğini söyledi. Küfürdür "Cüzdanımı aldıktan sonra market ve büfelerden abur cubur almış. Bir de internetten ayakkabı siparişi vermiş. Sonra eğlence mekanlarına gidip eğlenmişler. Bazı yerlerde benim kartımı kullanabilmişler ama bazı yerlerde de kartımın temassız limiti yetmediği için kullanamamışlar. Bana gelen mobil bankacılık bildirimlerinde üç farklı kartı üç farklı yerde denediklerini öğreniyorum." dedi. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR