Şokopop Ekim Acun kimdir?

Türk magazin tarihinin kirli çamaşırlarını birer birer ortaya döken gizemli Şokopop sunucusu maskesini kaldırdı.

Şokopop Ekim Acun kimdir?
Yayın Tarihi: 24.04.2020 22:44:30

Türk magazin tarihinin kirli çamaşırlarını birer birer ortaya döken gizemli Şokopop sunucusu maskesini kaldırdı.

Kısa sürede büyük takipçi kitlesine ulaşan Şok-o-pop Youtube kanalı sunucusu, 1990’lar ve 2000’ler Türk magazin dünyasının bütün kirli çamaşarlarını sansürlü bir şekilde rtaya dökmüştü. Seren Serengil’den Gülben Ergen’e, Seda Sayan’dan Sezen Aksu’ya, Cemil İpekçi’den Tarkan’a, Aysun Kayacı’dan Adnan Oktar’a ve Zeki Müren’e kadar Türk magazin dünyasında bir çok skandala imza atmış kişilerin arka planda neler yaşadığını, birbirlerine karşı beslediği düşmanlıkları; Şokopop sunucusu “Kavga, Polemik, Basitlik, Skandal Hepsi Burada! Türkiye’nin ilk Magazin Youtube Kanalı Şokopop ile Tanışın” sloganıyla ortaya attı.

Eski Türkiye’nin magazinsel gerçekliklerini ortaya attı!

Şok-o-pop ile 90’lar magazin dünyasının tüm gerçeklikleri ortaya atıldı. Ünlülerin, 2010’lu yıllara göre o dönemlerde muhafazakar hayat tarzı çizgisinde olmadığını tüm ince detaylarıyla Türkiye’de magazin takipçilerine sundu. Şok-o-pop magazin camiasına ilişkin tüm meseleleri nostaljik bir şekilde inceledi ve bunu “basitlik ve ucuzluk” diyerek ironik bir hale de getirdi.

Şokopop maskesini çıkardı! Ekim Acun kimdir?


Tedx sahnesinde maskesini çıkaran Ekim Acun, 1988 yılında orta halli iki çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Tunceli Dersim’de doğdu. Ekim Acun, henüz bir yaşını doldurmadan İstanbul Anadolu yakasına taşındı. Çocukluk dönemi olan 90’ların son derece karanlık bir iklimi olduğunu ifade eden Acun, sol görüşlü bir ailenin çocuğu olduğunu belirtti. Güçlü bir takipçisi olan Ekim Acun, popüler kültüre olan ilgisine henüz orta okul yıllarında başladığını ifade etti.

Şokopop Ekim Acun İngiltere’ye Banu Alkan’ı sevdirdi!

Acun, eğitimini İngiltere’de aldığını ve Sinema okuduğunu söyledi. İngiltere’de Sinema okurken, Banu Alkan filmleriyle ilgili olduğunu ve Banu Alkan filmlerini üniversitedeki akademisyenlerin ve öğrenci arkadaşlarının beğenisine sunduğunu ve büyük bir beğeni topladığını söyledi.

Şokopop’u şirketleştirdi!

Şok-o-pop YouTube kanalı kurucusu Ekim Acun, Şok-o-pop faaliyetlerini ilk yıl anonim olarak başladığını ifade etti. Acun, bugün kendi şirketini kurduğunu ve bu alanda bir iş yarattığı ve istihdam sağladığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Acun, Şokopop için çekeceği yeni videolarda maskeli kalmayı sürdüreceğini de ayrıca ekledi.

Boxerdergisi.com / Safa Kaçar 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR