Son 3 gün kaldığı açıklandı: Garanti BBVA hesabı olanlara ödeme için duyuru yapıldı

Son 3 gün kaldığı açıklandı: Garanti BBVA hesabı olanlara ödeme için duyuru yapıldı

Son 3 gün kaldığı açıklandı: Garanti BBVA hesabı olanlara ödeme için duyuru yapıldı
Yayın Tarihi: 19.10.2023 21:15:00

Garanti Bankası hesabı olan vatandaşlar için gerçekleştirilen bu bireysel tüketici kredisi kampanyasında 3 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlara 30.000 TL'ye kadar gelir belgesiz yeni bir kredi paketi açıklandı. Garanti Bankası üzerinde hesabınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek nakit ödemelerden faydalanabileceğiniz ve bireysel tüketici kredisi kullanabileceğiniz bu kampanyalar için sizlere hızlı bir şekilde ödeme verilmektedir.

30 BİN TL ÖDEME VERİLECEĞİ AÇIKLANDI

₺30.000 Kredi kullanacak olan kişilerin gelir belgesiz olarak işlem yapmak istemeleri durumunda 3 gün içerisinde gerçekleştirilen bu ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmaları mümkün olacaktır. Garanti Bankası yapmış olduğu bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olup bireysel kredi kullanacak olan tüm vatandaşları için gerçekleştirmiş olduğu bu ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olan vatandaşlara düşüp faizli kredi ödemesi yapmaktadır.

GARANTİ BANKASI 5 DAKİKA İÇİNDE SONUÇ

Garanti Bankası üzerinden kredi başvurusu yapacaksınız banka hesabınızın olması durumunda başvurunuzu bankanın mobil uygulaması üzerinden kolay bir şekilde yapabileceğiniz gibi internet sitesine girerek buradan internet şubesi ile birlikte de işlem yapabilirsiniz. Garanti Bankası şubelerine giderek işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda işlemleri 5 dakika içerisinde yapılabiliyor ve nakit kredi ödemelerinde de hızlı bir şekilde hesaplara yatırılıyor. Garanti Bankası 5 dakika içinde işlemlerini gerçekleştirerek 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak kullanabilmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR