Son Anket Sonuçları Ekrem İmamoğlu mu Binali Yıldırım mı önde

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye seçimi bu hafta sonu Pazar günü gerçekleştirilecek. 23 Haziran İstanbul seçimi öncesi son anketlerde kim önde? Ekrem İmamoğlu mu Binali Yıldırım mı kazanacak? Son seçim anketlerini sizler için derledik...

Son Anket Sonuçları Ekrem İmamoğlu mu Binali Yıldırım mı önde
Yayın Tarihi: 20.06.2019 15:46:00

23 Haziran İstanbul seçimi öncesi son anketler de açıklanmaya başladı. Anket şirketleri, 23 Haziran İstanbul seçimi öncesi ardı ardına anket sonuçlarını açıklıyor. Peki anket şirketlerinde kim önde? CHP adayı Ekrem İmamoğlu mu AK Parti ve Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım mı?

31 Mart seçimlerinde İstanbul'u 13 bin küsur oy farkıyla kazanan Ekrem İmamoğlu, yenilenen seçimlerin ardından mazbatasını iade etmek zorunda kaldı ve artık önümüzde 23 Haziran süreci bulunuyor! 23 Haziran'da Ak Parti adayı Binali Yıldırım ile CHP adayı Ekrem İmamoğlu sandıkta tekrar karşı karşıya gelecek. Vatandaş oyunu kimden yana kullanacak, anketlerde kim önde?

23 HAZİRAN SON ANKET SONUÇLARI! KİM ÖNDE?


23 Haziran'a 3 gün kala anket şirketleri, son anketlerini peşi sıra yayınlamaya başladı. Bu anketlerde son durum ne? Vatandaşlar 23 Haziran öncesi anket sonuçlarını merak ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu mu Binali Yıldırım mı olacak?

Ramses Anket şirketinin 23 Haziran Seçim anketi açıklandı! Ramses'in anketine göre 23 Haziran İstanbul seçiminde Binali Yıldırım %48.53 oy alırken Ekrem İmamoğlu %51.14 oy alıyor ve açık ara Belediye başkanı seçiliyor.

ORC Anket şirketi ise 23 Haziran için yaptığı son seçim anketinde Binali Yıldırım'ı %47'lik puanla CHP Adayı Ekrem İmamoğlu'nun yalnızca %0,3 puan önünde kazanıyor olarak açıkladı. 

23 Haziran anket sonuçları geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bu haftasonunda İstanbullular seçimini yapacak ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı belli olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR