Son başvuru tarihi belli oldu! Ek ödeme almak isteyenlere müjde

Son başvuru tarihi belli oldu! Ek ödeme almak isteyenlere müjde

Son başvuru tarihi belli oldu! Ek ödeme almak isteyenlere müjde
Yayın Tarihi: 26.11.2023 18:33:00

Ziraat Bankası ve VakıfBank, bankamatik kartı kullanıcılarına müjdeli bir haber getiriyor! 31 Aralık'a kadar devam edecek bu özel kampanya ile bankamatik kartı ve hesap sahibi olan vatandaşlar, avantajlı faiz oranları ile birlikte 45.000 TL'ye kadar bireysel kredi kullanma fırsatını yakalıyor. Devlet bankası olmalarının getirdiği avantajlarla düşük faiz oranları sunan Ziraat Bankası ve VakıfBank, kampanya kapsamında anında onay ve hızlı işlem garantisi veriyor.

Ziraat Bankası ve VakıfBank, 31 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında bankamatik kartı ve hesap sahibi olan vatandaşlara 45.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli bireysel kredi kullanma imkanı tanıyor. Bu avantajlı kredi, acil nakit ihtiyaçları için ideal bir çözüm sunuyor.

Ziraat Bankası, kampanya dahilinde 36 ay vadeli 45.000 TL bireysel kredi kullanacak vatandaşlara aynı gün içinde ihtiyaç kredisi ödemesini gerçekleştiriyor. Bu işlem, Ziraat mobil uygulaması üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Banka, kredi puanı yüksek olan müşterilere özel ayrıcalıklı kredi kampanyası ile hafta sonu dahi 7 gün 24 saat kredi ödemesi sunuyor.

VakıfBank, bankamatik kartı kullanan vatandaşlara özel olarak mobil uygulama ve internet şubesi üzerinden kredi başvurusu imkanı sunuyor. Başvurular anında değerlendirilerek hemen kredi onayı alınabiliyor. Özellikle emekli olan müşterilere yönelik yüksek limitli kredi seçenekleri sunan VakıfBank, emekli maaşını kendi bankasına taşıyanlara maaşlarının 22 katı kredi ödemesi imkanı sağlıyor.

Her iki banka da kampanya başvurularını oldukça pratik bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Bankamatik kartı ve hesap sahibi olan vatandaşlar, kendi bankalarının şubelerinden veya internet üzerinden kolayca başvuruda bulunabilirler. Bu sayede, ihtiyaç anında hızlı çözümlere ulaşmak mümkün oluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR