Son dakika! 0.33 faizle nakit başladı

Son dakika! 0.33 faizle nakit başladı

Son dakika! 0.33 faizle nakit başladı
Yayın Tarihi: 22.11.2023 16:45:00

Türkiye'de nakit ihtiyacı artarken, Halkbank önemli bir adım atarak ihtiyaç kredisi faiz oranlarında ciddi bir düşüş sağlıyor. Vatandaşların uzun süredir şikayet ettiği yüksek faiz oranlarına çözüm arayan hükümet yetkilileri, Halkbank aracılığıyla faiz indirimi müjdesini duyurdu. Kasım ayı itibariyle faiz oranları güncellenmeye başladı ve Halkbank, ihtiyaç kredisi faiz oranını %0.33'e kadar çekecek.

Vatandaşlar, yüksek faiz oranları nedeniyle kredi kullanmakta zorlanırken, hükümet yetkilileri ve BDDK işbirliğiyle bu soruna çözüm bulma kararı aldı. Halkbank, ihtiyaç kredisi faiz oranlarında kısa süreliğine geçerli olacak bir indirim uygulayarak, ekonomik sıkıntı içinde olanlara nefes aldırmayı hedefliyor.

Son bir yılda Türkiye'de kredi kartı kullanımında rekor seviyelere ulaşıldı, ancak yüksek faiz oranları bu durumu sürdürülemez kıldı. Vatandaşlar, ekonomik sıkıntıları kredi kartlarına yüklenerek aşmaya çalıştı. Halkbank'ın düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası, bu sıkıntıya alternatif bir çözüm sunuyor.

Halkbank, müşterilerine özel olarak sunduğu ihtiyaç kredisi kapsamında üç ay erteleme imkanı tanıyacak ve vade oranını müşterinin ödeme planına göre belirleyecek. Bu, vatandaşlara ödeme konusunda esneklik sağlayarak, krediyi daha yönetilebilir hale getirecek.

Halkbank müşterileri, bu avantajlı krediden faydalanmak için en yakın Halkbank şubesine başvurabilir, mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu yapabilir veya Halkbank'ın resmi web sitesi üzerinden online başvuru gerçekleştirebilirler. Başvuruda bulunmak için tek şart ise kredi notunun kara listede olmayacak düzeyde yüksek olması.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR