Son dakika! 0.79 faiz oranları ile ilgili gelişme! Ziraat bankası başlattı

Son dakika! 0.79 faiz oranları ile ilgili gelişme! Ziraat bankası başlattı

Son dakika! 0.79 faiz oranları ile ilgili gelişme! Ziraat bankası başlattı
Yayın Tarihi: 24.11.2023 21:45:00

Ziraat Bankası, yepyeni bir kampanya ile vatandaşların finansal ihtiyaçlarına çare oluyor. Devlet destekli olarak başlatılan bu kampanya, 0.79 faiz oranları ile 7.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere kapılarını açıyor. Ziraat Bankası'nın bu kampanyası, sadece düşük faizle değil, aynı zamanda hızlı sonuçlarla ve kolay başvuru süreçleriyle de dikkat çekiyor.

Ziraat Bankası, 0.79 faiz oranlarıyla verdiği bireysel tüketici kredisi kampanyasında başvurulara hızla yanıt veriyor. Başvuruların aynı gün içinde sonuçlandığı bu kampanya, acil nakit ihtiyaçları olan vatandaşların güvenilir bir çözüm bulmalarını sağlıyor. Kredi başvurusu yapanlara, 5 dakika içinde banka hesaplarına yatırılan ödemeler, finansal rahatlama sunuyor. Ziraat Bankası, 0.79 faiz oranlarıyla verdiği kredi kampanyasına başvuruları kolaylaştırmak adına banka şubeleri dışında bir seçenek sunuyor. İnternet bankacılığı uygulaması olan Ziraat mobil uygulaması üzerinden yapılan başvurular, hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleşiyor. Bu sayede vatandaşlar, kredi ihtiyaçlarını karşılamak için sıra beklemek zorunda kalmadan işlemlerini tamamlayabiliyor.

0.79 faiz oranlarıyla bu avantajlı krediden faydalanabilmek için bazı şartlar bulunuyor. Kredi kullanacak olan kişilerin Ziraat Bankası hesabına sahip olmaları ve önceki dönemde düzenli bir şekilde kredi ödemeleri yapmış olmaları gerekiyor. Ayrıca, sigortalı çalışan bireylerin son işyerlerinde en az 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olmaları, emekli olan kişilerin ise emekli maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden almaları gerekmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR