Son dakika 0.99 faizlerle nakit kampanyası başladı! Direk duyuru geldi!

Son dakika 0.99 faizlerle nakit kampanyası başladı! Direk duyuru geldi!

Son dakika 0.99 faizlerle nakit kampanyası başladı! Direk duyuru geldi!
Yayın Tarihi: 16.09.2023 15:04:00

Akbank, yeni başlattığı bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası ile kendi müşterilerine 10.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Bu kampanya kapsamında sunulan faiz oranları sadece 0.99 olarak belirlenmiştir. 24 aylık vade seçeneği ile Akbank müşterileri ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Bu fırsattan yararlanmak isteyen müşteriler, 10.000 TL'ye kadar olan kredi başvurularını yaparak düşük faiz oranlarıyla kredi ödemesi gerçekleştirebilirler.

Akbank, bu bireysel tüketici kredisi kampanyasını duyurarak müşterilerine hızlı ve kolay bir şekilde kredi alma fırsatı sunuyor. Başvuru işlemlerini Akbank Direkt uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Başvuru sonrasında onaylanan krediler, sadece 5 dakika içerisinde sonuçlandırılacak ve hesaplara aktarılacaktır. Kredi başvurusu yapan müşteriler, aynı gün içinde kullandırılmış olacaktır.

Akbank, müşterilerine cep telefonları üzerinden SMS ile de bireysel kredi başvuru seçeneği sunmaktadır. Kredi talebinde bulunmak için "Kredi" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı yazıp bu mesajı 44 25 numarasına gönderebilirsiniz. Ayrıca, Akbank çağrı merkezi numarası olan 444 25 25'i arayarak da kredi başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR