Son Dakika! 2 Bankadan Yatacak Tutar Açıklandı: Ay Sonuna Kadar Nakit Ödeme Verilecek!

Son Dakika! 2 Bankadan Yatacak Tutar Açıklandı: Ay Sonuna Kadar Nakit Ödeme Verilecek!

Son Dakika! 2 Bankadan Yatacak Tutar Açıklandı: Ay Sonuna Kadar Nakit Ödeme Verilecek!
Yayın Tarihi: 16.10.2023 10:00:00

Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşları sevindirecek bir adım atarak uygun faiz oranları ve avantajlı koşullarla kredi imkanı sunuyor. Her iki banka da kredi puanına göre belirlenen ödemeleri IBAN numaralarına aktarma özelliği ile dikkat çekiyor.

Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası:

Garanti Bankası, özel bir kampanya ile kredi puanı 1500 ve üzerinde olan vatandaşlara avantajlı ihtiyaç kredisi sunuyor. Resmi internet sitesi veya mobil uygulama üzerinden yapılan başvurularla müşterilere uygun faiz oranları ile kredi imkanı tanınıyor. Garanti Bankası, nakit ödemelerden faydalanmak isteyen vatandaşlara cazip bir finansman alternatifi sunuyor.

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi Kampanyası:

Yapı Kredi Bankası da ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere hızlı ve kolay bir başvuru süreci sunuyor. Cep telefonları aracılığıyla SMS ile başvuru yapma olanağı sağlayan banka, 44 11 numarasına gönderilen mesajlarla 5 dakika içinde kredi başvuru sonucunu iletiyor. TC kimlik, aylık gelir ve doğum tarihi bilgilerini içeren mesajlarla başvuruda bulunan müşterilere, belirli bir ertelemeli ödeme seçeneğiyle ihtiyaç kredisi sunuluyor.

Her iki bankanın kampanyasına başvuruda bulunabilmek için kredi puanının 1500 ve üzerinde olması gerekmektedir. Değerlendirme sonucunda uygun bulunan müşterilere, ödeme kolaylığı sağlayan bir seçenek sunularak aynı gün içinde ödemeleri IBAN numaralarına yatırılmaktadır. Bankaların bu avantajlı kampanyaları, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara finansal destek sağlama konusunda önemli bir fırsat sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR