Son dakika! 20.000 TL faizsiz nakit almak için son günler! Nakit isteyenler için harika bir haber!

Son dakika! 20.000 TL faizsiz nakit almak için son günler! Nakit isteyenler için harika bir haber!

Son dakika! 20.000 TL faizsiz nakit almak için son günler! Nakit isteyenler için harika bir haber!
Yayın Tarihi: 22.11.2023 10:14:00

Yapı Kredi Mobil, müşterilerine sunduğu benzersiz bir kampanya ile dikkat çekiyor! 1 - 30 Kasım 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil'i indirip Yapı Kredili olanlar, ardından mobil üzerinden Chippin'e üye olarak 20.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanma şansına sahip olacak. Bu yenilikçi kampanya, finansal ihtiyaçları hızlı ve avantajlı bir şekilde karşılamak isteyenlere özel bir fırsat sunuyor.

Kampanyadan yararlanmak oldukça basit! Yapı Kredi Mobil'i indirip kredili müşteri olduktan sonra, mobil uygulama üzerinden Chippin'e üye olanlar 20.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avansın kapılarını aralıyor. Ancak unutulmamalıdır ki, kampanyadan sadece 1 - 30 Kasım 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil üzerinden Chippin'e ilk defa üye olanlar faydalanabilir.

Yapı Kredi Mobil üzerinden dijital olarak müşteri olduktan sonra aynı gün içinde Chippin'e üye olanlar ekstra 5.000 TL'lik avantajla birlikte toplamda 20.000 TL faizsiz taksitli nakit avans kullanma hakkına sahip olacak. Ancak bu ek avantajdan yararlanmak için, kredi kartının kullanıma açılmasından sonra 7 gün içerisinde 20.000 TL tutarında nakit avans çekimi yapmak gerekiyor.

Kampanyadan faydalanabilmek için Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden Chippin'e üyelik sırasında 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusu yapılmalı ve başvuru onaylandıktan sonra 20.000 TL faizsiz taksitli nakit avans kullanımına geçilebilir. Ancak kampanya, Yapı Kredi Mobil uygulaması dışında yapılan Chippin üyelikleri veya halihazırda üyeliği bulunanlara uygulanmamaktadır. Faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanmak için tek seferde 20.000 TL tutarında nakit avans çekimi yapılmalıdır. Bu tutarı kullanıcılar faizsiz bir şekilde kullanabilmek için kredi kartlarının açılışından sonra 7 gün içerisinde değerlendirmelidir.

Kampanya kapsamında faizsiz taksitli nakit avans fırsatından 15 Aralık 2023'e kadar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM üzerinden yararlanılabilecektir. Ancak bu avantaj sadece bireysel kredi kartlarıyla kullanılabilecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR