Son dakika! 6 Ekim'den sonra ödeme! Cumhurbaşkanı duyurdu!

Son dakika! 6 Ekim'den sonra ödeme! Cumhurbaşkanı duyurdu!

Son dakika! 6 Ekim'den sonra ödeme! Cumhurbaşkanı duyurdu!
Yayın Tarihi: 5.10.2023 21:52:00

Son dakika haberine göre, 6 Ekim'den itibaren emekli olan kişilere kamu bankaları tarafından daha yüksek bir kredi paketi sunulacak. Bu karar Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı ve artık sadece maaş müşterisi olmanız şartıyla kamu bankalarından kredi almak için ekstra şart aranmayacak. Sadece kamu bankaları tarafından verilecek bu krediler, uygun şartlara uygun olarak verilecektir. Acil ihtiyaçlar için emekli maaşınızla 150.000 TL'ye kadar hemen kredi alabileceksiniz. Bu kredi için son başvuru tarihi olarak 15 Ekim belirlendi!

SON DAKİKA!

Son dakika haberine göre, işlem yapacak olan kişilere uygun faiz oranlarıyla kredi verilecektir. Bu kredi ödemelerinde 150 bin TL kredi için 12 aylık vadeler sunulmaktadır. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuruda bulunacak olan emekliler, 10 bin TL ve üzeri kredi taleplerinde sadece maaş müşterisi olmaları şartıyla bu kredileri alabileceklerdir.

BAŞVURU

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru yapmak isteyenler, aynı gün içinde kredi işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlayacak ve bu krediyi hemen hesaplarına aktarabileceklerdir. İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilere aynı gün içinde ödeme yapılacaktır. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden 3 ay erteleme seçeneği ile yeni bir kredi paketi sunmaktadır. Bu paket ile birlikte aynı gün içinde kredi işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR