Son dakika: ATM kartı olanlar dikkat! TC Kimlik numarası son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar 44000 TL ödeme alıyor!

TC kimlik numarası üzerinden ödemeler başladı. 44000 TL ödeme almak isteyenlere müjde verildi!

Son dakika: ATM kartı olanlar dikkat! TC Kimlik numarası son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar 44000 TL ödeme alıyor!
Yayın Tarihi: 30.06.2023 12:19:00

Bankalar tarafından yapılan yeni açıklama ile birlikte yeni kredi kampanyası başladı. TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar için yapılan bu yeni ödemelerde başvuru yapacak olan kişiler 44 bin TL ödeme alabilecekler. Aşağıda verilen bankalar bu kampanyayı 1 Temmuz itibariyle başlatacak ve süresiz olarak devam edecek. Sadece kampanyaya katılmak isteyenler başvuru yapmak için banka kredi şartlarına uygun olması istenmektedir. Kredi notunuz ve kredi siciliniz uygunsa hemen işlem yapın.

DENİZBANK KREDİ KAMPANYASI 

Denizbank üzerinden başvuru yapacak olan kişiler TC kimlik son rakamlarına göre başvuru yaptıklarında kredi notu sorgulaması yapılmaktadır. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan herkes başvurusunu yaptıktan hemen sonra kredi almak için bankaya gitmeden de işlem yapacaklardır. Denizbank sms ile başvuru alırken başvuru şartlarına uygun olan kişilere SMS onayını verir ve SMS ile onay aldığınızı banka şubelerine söyledikten sonra kredi notunuza göre işlem yapmaktadır. SMS İLE başvuru yapmak için KREDİM TC Kimlik yazabilir ve bu mesajı cebimde kredi numarası olan 3280 numarasına gönderebilirsiniz. 


AKBANK KREDİ KAMPANYASI 

TC kimlik numarası sorgulaması sonrasında kredi notu 1500 ve üzerinde olan kişilere Akbank 44 bin TL ödeme verecek. TC KİMLİK numarası son rakamlarına göre ödeme alacak kişiler ayrıca banka müşterisi olması durumunda da hemen ödemeleri hesaplarına Akbank Direkt uygulamasından atacaklardır. TC kimlik numarası son rakamlarına göre kredi notu uygun olan herkes başvurusunu yapacak ve bu başvuru ile birlikte kredileri hesaplara atacaklardır. Akbank üzerinden başvuru yapacak olan kişiler ayrıca SMS atabilir. SMS ile başvuru için Kredi TC kimlik yazarak 4425 numarasına mesaj atabilirsiniz. 

TEB BANKASI KREDİ KAMPANYASI 

TEB bankası üzerinden SMS ile kredi başvurusu yaparak 44 bin TL ödeme alacak kişilerde bu şartlara uygun olarak hemen aynı gün içinde destek alabileceklerdir. TEB bankası üzerinden 44 bin TL kredi almak için TC kimlik numaranızı 4425 numarasına mesaj atabilirsiniz. Bu şekilde kredi notunuz uygun olacaksa hemen sonuç alır ve bu bankadan kredi alabilirsiniz. Ayrıca teb.com.tr adresindeki ihtiyaç kredisi başvuru formunu dolduran kişilerde kredi alabileceklerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR