Son dakika! ATM kartı olanlara 30 bin TL ödenecek, Denizbank duyurdu!

Son dakika! ATM kartı olanlara 30 bin TL ödenecek, Denizbank duyurdu!

Son dakika! ATM kartı olanlara 30 bin TL ödenecek, Denizbank duyurdu!
Yayın Tarihi: 7.11.2023 06:32:00

DenizBank, ihtiyaç kredisi ihtiyacı olan vatandaşlar için harika bir fırsat sunuyor. Sadece bir SMS ile 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak artık mümkün. Bu kampanya, kredi ihtiyacı olanların finansal sıkıntılarına hızlı ve kolay bir çözüm sunuyor.

Kredi başvurusu için ilk adım, kredi puanınızın 1500 ve üzeri olması gerekiyor. Kredi puanı bu seviyede olan vatandaşlar, cep telefonları üzerinden gönderecekleri bir SMS ile kredi onayı alabilecekler. Onay süreci oldukça hızlıdır ve sadece 2 dakika içinde sonuçlanır.

SMS ile başvuru yapmak oldukça basittir. Başvuruyu tamamlamak için "kredim [Boşluk] TC Kimlik Numarası [Boşluk] Doğum Tarihi (Gün Ay Yıl)" şeklinde bir mesajı 32 80 numarasına göndermeniz yeterlidir. Bu adımı takip ederek DenizBank'ın 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuruda bulunabilirsiniz.

DenizBank hesabı olan vatandaşlar için bir başka avantaj da mobil uygulama ile hızlı başvuru seçeneğidir. Bu yöntemle kredi başvurunuzu kolayca tamamlayabilir ve hızlı bir şekilde onay alabilirsiniz. T.C. Kimlik numaranızı kullanarak başvurunuzu gerçekleştirebilir ve ihtiyaç kredinizi hızla kullanabilirsiniz.

Ayrıca, DenizBank emekli müşterilerine özel avantajlar sunmaktadır. 60 yaş üzeri ve emekli olan müşteriler, emekli maaş müşterisi olarak ihtiyaç kredisi, borç kapatma kredisi ve emekli promosyonu fırsatlarından yararlanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR