Son Dakika: ATM Kartınız Varsa 14.000 TL Ödeme Alın! Bankadan Duyuru

Son Dakika: ATM Kartınız Varsa 14.000 TL Ödeme Alın! Bankadan Duyuru

Son Dakika: ATM Kartınız Varsa 14.000 TL Ödeme Alın! Bankadan Duyuru
Yayın Tarihi: 9.10.2023 08:05:00

Denizbank, Akbank ile işbirliği yaparak ATM kartı kullanan vatandaşlar için nakit kredi kampanyası başlattı. Hem Denizbank hem de Akbank, bu kampanyaların bir parçası olarak kredi işlemlerinin hızla hesaplara yatırılacağını duyurdu.

ATM kartı kullanan tüm vatandaşlar için 14.000 Türk Lirası (TL) tutarında ödemeler etkili bir şekilde işleniyor ve başvuranlara uygun faiz oranlarıyla kredi teklif ediliyor. Eğer Denizbank ve Akbank aracılığıyla başvuruda bulunmak isterseniz ve başvuru kriterlerini karşılıyorsanız, onaylanmış bu kredileri uygun faiz oranlarıyla alacak ve bu fonlar hesaplarınıza yatırılacaktır.

Denizbank ve Akbank Bireysel Kredi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar sonuçları 5 dakika içinde bekleyebilirler. Denizbank ve Akbank aracılığıyla bireysel kredi başvurusu yapmak isterseniz, uygun faiz oranlarıyla kredi ödemeleri etkili bir şekilde işlenecek ve fonlar hızla hesaplarınıza yatırılacaktır.

KREDİ BAŞVURUSU (AKBANK VE DENİZBANK)

Eğer Akbank ve Denizbank'taki kendi ATM kartı hesabınız aracılığıyla 14.000 TL nakit kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, cep telefonunuzdan kolayca SMS göndererek bunu yapabilirsiniz. Akbank ve Denizbank aracılığıyla 14.000 TL kredi kampanyasına katılmak isteyen başvuru sahiplerinin onay almak için 1500 veya daha yüksek banka kredi puanına sahip olmaları gerekmektedir.

SMS ile başvurmak için, "kredim" yazdıktan sonra bir boşluk bırakın, ardından Türkiye kimlik numaranızı yazın, bir boşluk daha bırakın ve doğum tarihinizi gün, ay, yıl formatında yazın. Bu mesajı DenizBank'ın "Cebimde Kredi" kampanyası için 32 80 numarasına gönderin.

Akbank ile SMS başvuruları için, "kredi" yazdıktan sonra bir boşluk bırakın, ardından Türkiye kimlik numaranızı yazın, bir boşluk daha bırakın ve "14000" yazarak 44 25 numarasına göndermelisiniz.

Başvurulardan sonra kredi onayı alan tüm vatandaşlardan, kredi ödemelerini hızlıca hesaplarına almak için internet bankacılık uygulamalarını kullanmaları istenecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR