Son Dakika! ATM kartınıza 22.000 TL ödeme yatmış olabilir (Sorgulama Ekranı)

Son Dakika! ATM kartınıza 22.000 TL ödeme yatmış olabilir (Sorgulama Ekranı) 

Son Dakika! ATM kartınıza 22.000 TL ödeme yatmış olabilir (Sorgulama Ekranı)
Yayın Tarihi: 18.09.2023 07:49:00

ATM kartı kullanan kişiler için yapılan yeni duyuru önemli. Özellikle son zamanlarda para ihtiyacı olan kişiler için sürekli güncel kampanyalar yapan Akbank, yaptığı yeni kampanyada kendi banka hesabı olan kişilere 22 bin TL ödeme vereceğini açıkladı. Akbank üzerinden başlatılan bu nakit kredi kampanyasına katılacak olan kişilere 5 dakika içinde sonuç verilir ve kredi notuna göre işlem yapılmaktadır. Akbank istediğiniz zaman kredi alacak olan kişilere de hemen aynı gün içinde destek vermektedir. 

AKBANK KREDİ KAMPANYASI SORGULA

Akbank üzerinden kredi alıp almadığınızı öğrenmek için SMS atabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu için KREDİ TC KİMLİK yazarak 4425 numarasına mesaj gönderebilirsiniz. Bu durumda ne kadar onay aldığınızı veya olumsuz ise neden olumsuz olduğunu mesaj ile öğreneceksiniz. Bu işlemleri yapmak ücretlidir. Eğer ücretsiz olarak işlem yapmak istiyorsanız, Akbank resmi internet sitesine girerek buradan kredi başvurusu yapabilir ve sonucunu da hemen aynı dakika içinde görebilirsiniz. 

AKBANK DİREKT UYGULAMASINDAN KREDİ BAŞVURUSU YAPILIYOR 

Akbank müşterisi olan kişiler ise Akbank direkt uygulamasını kullanarak kredi başvurusu yapabilmektedirler. Akbank direkt uygulamasına giriş yaparak hemen kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu şekilde ihtiyaç kredisi alacak olan kişiler Akbank direkt uygulamasından düşük faizli ve anında onaylı 22 bin TL kredi kullanabilmektedirler. Akbank direkt uygulamasını kullanmak için başvuru yapacak olan kişilere 22 bin TL ödeme verilmektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR