SON DAKİKA! Bankalardan Haber Geldi, Kredi Kartı Borçlarınızı Hafifletmek İçin Şimdi Fırsat Zamanı!

SON DAKİKA! Bankalardan Haber Geldi, Kredi Kartı Borçlarınızı Hafifletmek İçin Şimdi Fırsat Zamanı!

SON DAKİKA! Bankalardan Haber Geldi, Kredi Kartı Borçlarınızı Hafifletmek İçin Şimdi Fırsat Zamanı!
Yayın Tarihi: 30.10.2023 17:15:00

Kredi kartı borçları, birçok insanın finansal dengeyi zorladığı bir gerçek. Ancak, tüketici dostu bir dönemde yaşıyoruz ve finansal sıkıntı çekenlere nefes aldıracak muhteşem bir fırsat sunuluyor. Ülkemizde faaliyet gösteren bazı büyük bankalar, artık kredi kartı borçlarınızı tek bir bankada birleştirerek daha düşük faiz oranlarıyla ödeme şansı sunuyor. Bu kampanya kapsamında size yardımcı olabilecek üç büyük banka şunlardır: Ziraat Bankası, Denizbank ve Vakıfbank.

Artık, bu bankaların sunduğu kredi kartı borcu kapatma fırsatlarına yakından bakalım.

Ziraat Bankası Kredi Kartı Borcu Kapatma Kredisi

Ziraat Bankası, finansal sıkıntı yaşayanlara 35.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi sunuyor. Başvurunuzun onaylanabilmesi için en az 6 aylık düzenli sigorta ödemesi yapmış olmanız gerekiyor. Emekli olanlar ise emekli maaşlarını Ziraat Bankası'na taşıyarak bu krediyi alabilirler. Kredi kartı borçlarınızı Ziraat Bankası şubelerine giderek kolayca kapatabilirsiniz. Kredi vadesi 36 aydır ve ilk taksiti 3 ay erteleyebilirsiniz.

Denizbank Kredi Kartı Borcu Kapatma Kredisi

Denizbank da 35.000 TL'ye kadar kredi kartı borcu kapatma kredisi sunan bankalardan biri. Bu fırsattan yararlanmak için Denizbank şubesine başvurmanız yeterli. Kredi kartı borçlarınız banka tarafından hesaplanacak ve ödenerek size kredi verilecektir. Kredi vadesi 36 aydır ve ilk taksiti 3 ay erteleyebilirsiniz.

Vakıfbank Kredi Kartı Borcu Kapatma Kredisi

Vakıfbank, kamu bankası olarak 35.000 TL'ye kadar kredi kartı borcu kapatma kredisi sunuyor. Emekli olanlar, devlet memurları ve esnaf olan vatandaşlar bu fırsattan yararlanabilirler. Kredi kartı borçlarınızı Vakıfbank şubelerine giderek kapatabilirsiniz. Vakıfbank, düşük faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor. Emekli olanlar emekli maaşlarını bu bankaya taşımalıdır ve sigortalı olarak çalışanlar en az 1 yıl aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışmış olmalıdır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR