Son Dakika: Bankamatik Kartı Olanlar Dikkat, Bankadan Açıklama Geldi, 30 bin TL ödenecek

Son Dakika: Bankamatik Kartı Olanlar Dikkat, Bankadan Açıklama Geldi, 30 bin TL ödenecek

Son Dakika: Bankamatik Kartı Olanlar Dikkat, Bankadan Açıklama Geldi, 30 bin TL ödenecek
Yayın Tarihi: 7.10.2023 21:32:00

Bankaların ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatları sunduğu liste resmi olarak yayınlandı. Bu krediler, 36 ay vadeli olarak sunulacak ve başvuran vatandaşların kredi puanlarına göre değerlendirilecektir. 20.000 TL'ye kadar nakit kredi ihtiyacı olan bireyler, başvurularını SMS veya kredi servisi aracılığıyla yapabileceklerdir.

Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile 20.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi talep eden kişilere cep telefonları üzerinden başvuru yapma olanağı sunacağını açıkladı. Başvuruları tamamlamak isteyen bireyler, 36 ay vadeli ve 3 ay erteleme seçeneğiyle işlem yapılabilmesi için ücretli bir mesaj göndermelidirler. SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyenler, "Kredi" yazıp boşluk bıraktıktan sonra T.C. kimlik numarasını yazarak 44 25 numarasına mesaj göndermelidirler.

Akbank'ın yanı sıra Yapı Kredi Bankası da cep telefonları aracılığıyla SMS ile kredi başvurusu yapma imkanı sunmaktadır. Başvurmak isteyenler, bireysel T.C. kimlik numarasını ve aylık gelir bilgilerini içeren bir mesajı 44 11 numarasına göndererek kredi başvurusunu tamamlayabilirler.

Ancak belirtilmelidir ki, bu kredi kampanyalarına katılmak isteyen bireylerin kredi puanlarının yüksek olması ve önceki dönemlerde bankalardan kredi veya kredi kartı kullanmış olmaları işlemlerini hızlandıracaktır. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, bu fırsatları değerlendirerek nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR