Son Dakika, Bankamatik Kartınıza 15000 TL Ödeme Olacağı Kesin, 3 Banka Birleşerek Açıkladı!

Son Dakika, Bankamatik Kartınıza 15000 TL Ödeme Olacağı Kesin, 3 Banka Birleşerek Açıkladı! 

Son Dakika, Bankamatik Kartınıza 15000 TL Ödeme Olacağı Kesin, 3 Banka Birleşerek Açıkladı!
Yayın Tarihi: 25.10.2023 21:45:00

Bankamatik kartı hesabınız üzerinden 15000 TL ödeme verileceği kesinleşti. Sizlerde ATM kartınıza koyarak, bu ödemelerinizi alabileceksiniz. Yapılacak olan kampanya yeni başladı ve TC vatandaşı olan herkes bu ödemeleri alacaklarını duyuruldu. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda 3 banka tarafından yapılacak işlemler ile birlikte, Nakit kredi alabileceksiniz ve bu nakit ödemeleri de hesaplara atacaksınız. Akbank QNB Finansbank ve TEB bankası ATM kartı olan herkes için destek verecek! 

AKBANK'TAN ATM KARTINA ÖDEME!

Akbank yaptığı açıklama ile birlikte nakit kredi kullanmak isteyenlere destek vereceğini açıkladı. Akbank kendi banka hesabı olanlara Akbank Direkt uygulaması üzerinden destek verecektir. Bu ödemeler hızlı ve anında hesaplara yatacak. Uygun faizlerle bu ödemeleri alacaksınız. 15000 TL ödeme aldığınızda banka sizlere 36 ay vadeye kadar nakit ödeme imkanı sunmaktadır. 15000 TL ödeme alacak kişiler 3 ay ertelemeli olarak bu kredileri alabileceklerdir. 

TEB BANKASI ATM KARTINA ÖDEME

TEB bankası ödemesi alacak kişilere destek olunacak. Acil ihtiyacı olan kişilere hızlı ve ödemeleri SMS ile ve CepteTEB uygulaması üzerinden vermektedir. CepteTEB uygulamasına giriş yaparak bu ödemelerden sizlerde faydalanabilirsiniz. TEB bankası üzerinden başvuru yapacak olan kişiler, SMS atarak işlem yapmak istiyorsa 11 haneli TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı 4466 numarasına mesaj atacaklardır. 

QNB FİNANSBANK'TAN 15000 TL ÖDEME! 

SMS ile başvuru yaparak ATM kartınıza ödeme alacağınız bir diğer banka QNB Finansbank oluyor. Banka TC kimlik numaranızı 5030 numarasına mesaj atarak hemen ödeme yapabileceğiniz bir kampanya hazırladı. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda acil ihtiyacı olan herkes, Başvurusunu yaparak ödeme alabileceklerdir. QNB Finansbank üzerinden 15000 TL ödeme hemen verilmektedir. QNB mobil uygulamasını kullanarak da sizlerde kredi başvuru yapılacağını söylemek istiyoruz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR