Son dakika: Başvuru yapanlar, en az 1.000 TL ve en fazla 75.000 TL ödeme alacak!

Son dakika: Başvuru yapanlar, en az 1.000 TL ve en fazla 75.000 TL ödeme alacak!

Son dakika: Başvuru yapanlar, en az 1.000 TL ve en fazla 75.000 TL ödeme alacak!
Yayın Tarihi: 24.07.2023 22:58:00

Enpara, kredi kartı sahibi olan müşterilere kaçırılmayacak bir kredi fırsatı sunuyor. Bu kredi türü 3 ay ertelemeli ve 36 aya kadar vade seçenekleriyle sunulmaktadır. Kredi almak için başvurular nereye ve nasıl yapılır, gerekli koşullar nelerdir?

QNB Finansbank bünyesinde hizmet veren Enpara, yeni nesil dijital bankacılığın öncülerinden biri olarak müşterilerine mükemmel bir kampanya sunuyor. Enpara, kredi kartı sahibi olan müşterilere en az 1.000 TL ve en fazla 75.000 TL arasında değişen tutarlarda kredi imkanı sağlıyor. Kredinin 36 aya kadar vade seçenekleriyle sunulması da müşterilerin ilgisini çekiyor.

Bu krediye yönelik detaylı bilgileri araştırarak daha kapsamlı bir fikir edinebilirsiniz. Kredi masraflarınızı hesaplayarak Enpara'nın sunduğu kredi fırsatının oldukça uygun koşullarda olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca bu kredi, teminat ya da kefil talep etmemesi açısından da avantajlıdır. Kredi başvurusunda bulunacak olan müşterilerin, bankaların kara listesi içerisinde yer almamaları ve kredi notlarının yeterli olması gerekmektedir. Bu koşulları sağlayan müşteriler, başvurularını yaparak 8 saat içerisinde olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş alabilirler. Başvurusu onaylanan müşteriler, kredi tutarını hesaplarına anında alabilirler.

Kredi başvurusu için Enpara müşterisi olmanız gerekli değildir. Bu krediyi başvuruda bulunabilirsiniz. En az 1.000 TL ve en fazla 75.000 TL olarak sunulan kredi için 12, 24 ve 36 ay vade seçeneklerinden birini seçme imkanınız vardır. Başvurunuz onaylandıktan sonra gerekli evraklar ve hesap bilgileri size iletilecektir. Eğer zaten Enpara müşterisiyseniz, kredi tutarı hesabınıza anında yatırılır.

Kredi süresi tamamlanmadan önce kredi borcunuzu cezai işleme tabi tutulmadan kapatmanız mümkündür. Böylece faiz oranlarında yapılacak düzenlemenin ardından daha uygun bir ödeme yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR