Son Dakika Corona Virüs nedeniyle Okullar Tatil Edilebilir! MEB Ve Sağlık Bakanlığı açıkladı

Son Dakika Corona Virüs nedeniyle okullar tatil edilebilir. Türkiye'de son dakika olarak verilen Corona Virüs nedeniyle Okulların tatil edilebileceği açıklandı. Okullar ne zaman tatil olacak, Okulların tatil edilme tarihi için MEB ve Sağlık Bakanlığı görüşecek. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık

Son Dakika Corona Virüs nedeniyle Okullar Tatil Edilebilir! MEB Ve Sağlık Bakanlığı açıkladı
Yayın Tarihi: 10.03.2020 17:40:00

Son Dakika Corona Virüs nedeniyle okullar tatil edilebilir. Türkiye'de son dakika olarak verilen Corona Virüs nedeniyle Okulların tatil edilebileceği açıklandı. Okullar ne zaman tatil olacak, Okulların tatil edilme tarihi için MEB ve Sağlık Bakanlığı görüşecek. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı Okulları tatil edilebileceğini açıkladı.

Okullar tatil edildi mi? Edilecek mi?

Son Dakika Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs nedeniyle okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı’yla önümüzdeki günlerde görüşüleceğini bildirdi.

Bakan Fahrettin Koca açıkladı!


Bakan Fahrettin Koca, son dakika olarak açıkladığı haberde, Okulların tatil edilip edilmemesi Milli Eğitim Bakanlığı ile görüşeceğini duyurdu.

İlk gelen bilgilere göre 16 Mart 2020 tarihinden itibaren Okullar Tatil edilip 2 hafta eğitime ara verileceği öğrenildi. Öğrencilerden sonra Metrobüs ve Metro kullanımı için Ulaştırma Bakanlığıyla görüşecek.

En çok okullarda ve Toplu Taşıma'da!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, en çok Korona Virüsün okullarda ve Toplu taşıma da görüldüğünü ifade ederek, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'la görüşme yapılacak. Okullarda ikinci tatil dönemi öne alınabilir. Ayrıca Ulaştırma Bakanlığıyla tüm Türkiye'de toplu Taşıma araçlarının hepsine temizlik şart koşulacak.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yarın görüşecek ve kara ortak olarak duyurulacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR