[SON DAKİKA] Cumhurbaşkanı açıkladı! 18 Eylül’de emekliler ek ödeme 11000 TL alacak!

SGK ve diğer tüm emekli maaşı alan bireylere müjdeli haber geldi! 11 bin TL ödeme devlet destekli verilecek! 

[SON DAKİKA] Cumhurbaşkanı açıkladı! 18 Eylül’de emekliler ek ödeme 11000 TL alacak!
Yayın Tarihi: 17.09.2023 09:32:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekliler için açıklamalar yapmaya devam ediyor. Emeklilerin en çok beklediği ara zam ile olumlu konuşan Erdoğan, aynı zamanda bankadan maaş alan ve para ihtiyacı olan kişilere de destekler verileceğini açıkladı. Emekli maaşınızı aldığınız bankalara göre devlet destekli olarak sizlere uygun faizlerle kredi ödemeleri veriliyor. Ziraat bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru yaparak 11 bin TL ödeme alacak olan emekliler, maaş müşterisi oldukları banka üzerinden hemen işlem yapacaklardır. 

ZİRAAT BANKASI 

Ziraat bankası yaptığı açıklama ile birlikte emekli maaşlarını kendi bankasından alan kişilere 11 bin TL ödeme vereceğini açıkladı. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden başvurunuzu yaparak nakit ödeme alacağınız bu kredi kampanyasında başvuru şartlarına uygun olarak hemen kredi alabileceksiniz. 11 bin TL kredi başvurusu aynı zamanda bankanın mobil uygulamasından da yapılmaktadır. 

VAKIFBANK VE HALKBANK 

Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de kredi başvurusu yapılacaktır. Kredi başvurusu yapacak olan kişilere banka 5 dakika içinde sonuç verecektir. 2 banka tarafından da yapılan yeni açıklama ile birlikte kredi notunuz uygunsa emekli maaş hesabınız ile 11 bin TL ödeme alacaksınız. İki bankanın şubelerine giderek de kredi başvurusu yapmanız mümkündür. Bu şekilde kredi başvurusu yapacak ve onaylanan kredi tutarını hesaplara atacaksınız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR