Son dakika: Cumhurbaşkanı Açıkladı, 4-5-6 Kasım’dan Sonra Emekliler Ödeme Alacak!

Son dakika: Cumhurbaşkanı Açıkladı, 4-5-6 Kasım’dan Sonra Emekliler Ödeme Alacak!

Son dakika: Cumhurbaşkanı Açıkladı, 4-5-6 Kasım’dan Sonra Emekliler Ödeme Alacak!
Yayın Tarihi: 3.11.2023 17:30:00

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan duyuru sonrasında nakit ödeme alacak kişilere uygun faizlerle ödemeler verileceği duyuruldu. Nakit kredi almak isteyen emekliler, maaşlarını aldıkları bankalar üzerinden ödemeleri hızlı ve anında alacaklar. Nakit kredi almak için başvuru yapmak isteyenlere bankalar hemen ödeme verecek. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş almanız durumunda kredi ödemeleri 30 bin TL’ye kadar sadece gelir belgesiz olarak verilmektedir.

ZİRAAT BANKASI VE DİĞER KAMU BANKALARI ÖDEME YAPACAK

3 kamu bankası olan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, devlet destekli olarak verilen bu yeni kampanya ile birlikte nakit kredi kullanabileceklerdir. 3 bankadan da yapılan açıklama sonrasında nakit almak isteyenlere hemen ödenek, mobil uygulama üzerinden verilecektir. Kampanyaya katılmak için bu bankalardan emekli maaşı almanız şart olacak ve bu şekilde kendi emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu yapacaksınız.

EMEKLİYE 30 BİN TL KREDİ

Emekli maaş hesaplarınız üzerinden 30 bin TL kredi başvurusu banka şubeleri üzerinden yapılacağı gibi aynı zamanda bankanın mobil uygulaması üzerinden de yapılacak. 7 gün 24 saat bu bankadan kredi başvurusu yapabileceksiniz ve bu kredileri dilediğiniz zaman kullanabileceksiniz. Emekli maaşlarını bu bankadan almayanlar daha yüksek limitlerde kredi alabilir ve bu kredileri almadan önce maaş taşıması yaparlarsa, diğer bankalardaki kredi ve kart borcunu da kapatabilmektedirler. 3 kamu bankasından da bu krediler hakkında bilgiler alabilirsiniz ve güncel kredi faiz oranlarını öğrenebilirsiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR