Son dakika! EMEKLİ maaşı alan vatandaşlara Cumhurbaşkanı destekli 13.000 TL ödeme

Son dakika! EMEKLİ maaşı alan vatandaşlara Cumhurbaşkanı destekli 13.000 TL ödeme

Son dakika! EMEKLİ maaşı alan vatandaşlara Cumhurbaşkanı destekli 13.000 TL ödeme
Yayın Tarihi: 4.11.2023 18:45:00

Cumhurbaşkanı destekli 13.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacı olan emekliler için başlatılan bu kampanyaya katılmak isteyen tüm vatandaşlar için 36 ay vadeli yeni bir paket açıklandı ve kasım ayı sonuna kadar devam edecektir. 3000 TL nakit ihtiyacı olan emekliler için başlatılan bu kampanya İhtiyaç Kredisi olarak vatandaşlara sunulurken nakit kredi kullanacak olan tüm Bireysel müşterilerin belirli şartlar dahilinde bu ödemeleri hesaplarına yatırarak kullanabileceğini de söylemek istiyoruz. 13.000 TL ödeme alabilmeniz için özellikle başvurunuzu gerçekleştirmek isteyen vatandaşların banka müşterileri olmaları halinde daha önceki kredi ve kredi kartı ödemelerini de düzenli yapmış olmaları durumunda Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ödemeler verilmektedir.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden verilecek olan bu ödemeler ile birlikte şartları uygun olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri gerçekleştirilir belirtiler şartları uygun olan kişilerde bu kredileri hesaplara da yatırarak kullanmaktadır. emekli maaşınızı Eğer kamu bankaları üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şartları uygun olan kişilerin ihtiyaç kredisi ödemeleri bankaların mobil uygulamaları üzerinden de verilmektedir.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank bireysel tüketici kredisi kampanyası dahilinde sadece 13.000 TL idi ilk kendi Bankası üzerinden emekli maaşı alan kişilere devlet destekli olarak 100.000 TL'ye kadar kredi ödemesi vermektedir. 50.000 TL üzerinde kullanacağınız kredilerde 36 ay vadeli ödeme tablosu bulunmazken en yüksek vade 24 ay vadeli olarak belirtilmiştir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR