Son dakika! Emekliye 20 bin TL ödeme verilecek

Son dakika! Emekliye 20 bin TL ödeme verilecek

Son dakika! Emekliye 20 bin TL ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 1.11.2023 23:45:00

Başvuru yapacak olan emekliler için yeni bir duyuru yapıldı. Banka hesabı olan emekliler için yapılacak olan yeni nakit kredi kampanyasında başvuru yaparak 20 bin TL ödeme alacak olan kişilere belirli şartlar dahilinde 20 bin TL ödeneceği açıklandı. Banka şartlarına uygun olan herkes başvuru yaparak hemen işlem yapacak ve 20 bin TL ödeme alabileceklerdir. 20 bin TL kredi ödemesi almak için başvurusunu yapacak olan kişilere 36 ay vadeye kadar kredi bu bankalardan verilecektir.

KREDİ BAŞVURUSU

Kredi başvurusu yapmak için banka müşterisi olmanız gerekiyor. Emekli maaş hesaplarına 20 bin TL ödeme verecek olan banka Akbank olmaktadır. Akbank direkt uygulaması üzerinden sizlere destek olacak. Akbank direkt uygulaması üzerinden başvurunuzu yaparak nakit kredi kullanabilecek ve bu kredileri de hesaplarınıza alabileceksiniz. 20 bin TL kredi için başvuru yapacak olan kişilere banka ayrıca SMS ile de kredi işlemleri sunacaktır.

SMS KREDİ

SMS kredi başvurusu için Kredi TC kimlik yazarak bu mesajı 4425 numarasına gönderebilirsiniz. 4425 numarasına gönderilen mesaj sonrasında kredi notunuza göre işlem yapılacak ve bu işlemler ile hemen aynı gün içinde kredi işlem sonucu görülecektir. Kredi notu düşük olan kişiler onay alamazken, kredi notu 1200 ve üzerinde olan kişilere destek verilmektedir. Akbank şubelerinden de SMS onayı olan kredinizi sadece TC kimlik ile alabilirsiniz.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR