Son dakika! Emekliye 9 bin 200 TL ödeniyor!

Son dakika! Emekliye 9 bin 200 TL ödeniyor!

Son dakika! Emekliye 9 bin 200 TL ödeniyor!
Yayın Tarihi: 17.11.2023 22:45:00

Günümüzde finansal işlemleri hızlandırmak ve ödüllerle dolu bir dünyaya adım atmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Artık cep telefonunuzdan maaşınızı taşıyarak çeşitli avantajlar elde edebilirsiniz. Bankalar arası dijital maaş transferi, finansal işlemlerinizi kolaylaştırmanın yanı sıra, emekli müşterilere özel fırsatlarla da dolup taşıyor.

Dijital Maaş Transferiyle Kolaylık:

Maaşınızı taşımak hiç bu kadar basit olmamıştı! Cep telefonunuzdan yapacağınız dijital onay ile maaşınızı başka bir bankaya hızlıca taşıyabilir, finansal işlemlerinizi saniyeler içinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu modern yöntem, banka şubelerine gitme zahmetinden sizi kurtarırken, size zaman ve enerji kazandırıyor.

Emekli Müşterilere Özel Promosyonlar:

Emeklilik dönemi artık daha ödüllü! Bu avantajlı teklif kapsamında, emekli müşteriler 8.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanma fırsatını yakalıyor. Ayrıca, CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri yıllık 1.200 TL indirimle ekonomilerine katkı sağlıyor. Emeklilikte ödüllerle buluşmak hiç bu kadar cazip olmamıştı.

Ücretsiz Para Çekme ve Havale/EFT İşlemleri:

Yurt içinde diğer banka ATM'lerinden ayda 2 kez ücretsiz para çekme imkanı, finansal özgürlüğünüzü destekliyor. Ayrıca, mesai saatleri içinde QNB Mobil uygulaması üzerinden yapılan TL Havale ve EFT işlemleri de ücretsiz olarak gerçekleştirilebiliyor. Bu avantajlarla maliyetlerinizi düşürerek ekonomik bir kazanç elde edebilirsiniz.

Hemen Başvurun ve Kazanmaya Başlayın!

Bu özel fırsatları değerlendirmek için hemen başvurun! Dijital onay ile maaş taşıma işlemi gerçekleştirerek kazanacağınız promosyonlar ve indirimler, maddi anlamda size önemli katkılarda bulunacak. Maaşınızı taşırken bu avantajları göz önünde bulundurarak, ek ödüller kazanmak ve maliyetlerinizi düşürmek için şimdi harekete geçin. Dijital bankacılığın getirdiği kolaylıkla, bu fırsatları kaçırmayın!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR