Son dakika: Emekliye Ek Ödeme... Cumhurbaşkanı Onayladı! TBMM Geçti: 10.000 TL Ödenecek! Şartsız!

Son dakika: Emekliye Ek Ödeme... Cumhurbaşkanı Onayladı! TBMM Geçti: 10.000 TL Ödenecek! Şartsız!

Son dakika: Emekliye Ek Ödeme... Cumhurbaşkanı Onayladı! TBMM Geçti: 10.000 TL Ödenecek! Şartsız!
Yayın Tarihi: 24.05.2023 13:57:00

Emekliler için yeni karar bugün açıklandı! Emekli maaş alanlar için yapılan yeni duyuruda, Nakit kredi almak isteyen emeklilerin bir hayli fazla olduğu açıklandı! Maaş alan emekliler özellikle kendi banka müşterisi olduğu bankadan hızlı ve anında işlem yapabilmesi için şartlara uygun olarak hemen ödeme alabilmektedirler. Nakit kredi almak için başvuru yapacak olan emeklilerin yeni kararı devlet destekli olarak verileceği açıklandı!

Emekliler nakit kredi almak için uygun faizlerle işlem yapabilecekleri bankaları merak ediyor. Sadece Ziraat Bankası üzerinden değil bankanın müşterisi olan kişiler Halkbank ve Vakıfbank üzerinden de maaş alıyorsa maaş müşterisi olması durumunda kredi ödemesi alabileceklerdir. Kredi almak için başvuru yapacak olan kişiler maaş müşterisi olması ve kredileri hemen hesaplara atabilmeleri için başvurularını bankalar üzerinden hemen yapacaklardır. 


Emekli maaş hesaplarınız üzerinden ödeme...

Emekli maaş alan kişiler nakit kredi almak için başvuru yapacak... Başvuru yaparak hemen ödeme alacak kişiler kendi banka hesapları üzerinden ödeme alacaklardır. Kredi notu ve banka kredi sicili uygun olan herkes başvurusunu yaparak bankadan kredi ödemesi alabileceklerdir. Nakit kredi almak için bankaya gitmeden hesaplara ödeme verilmektedir. Kredi almak için bankadan işlem yapacak olan kişilere 5 dakika içinde işlem yapılır. Nakit kredi almak için şartlara uygun olan kişiler bankadan işlem yapabilmesi için banka müşterisi olması ve internet bankacılığı kullanması gerekmektedir. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan herkes, başvurusunu yaptıktan hemen sonra Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kredi onayı alabileceklerdir.

10.000 TL kredi ödemesi almanız durumunda ise banka sizlere 5 dakikada sonuç verecek ve bu sonuca göre kredi ödemenizi hesaplarınıza atacaktır. 10.000 TL kredi almak için 5 dakika içinde sonuç Ziraat Mobil uygulaması üzerinden verilmektedir. Bu ödeme sizlere internet üzerinden verilir ve bu internet üzerinden başvuru yaparak kredi kullanabilirsiniz. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan herkes, başvurusunu yaparak 5 dakika içinde hemen sonuç alacaklardır. Sadece Ziraat Bankası değil diğer kamu bankaları üzerinden emekli maaşı alan kişilerde Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru yaparak kredi ödemesi alabileceklerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR