Son dakika! Emekliye müjde! 3 tane ödeme verilecek

Son dakika! Emekliye müjde! 3 tane ödeme verilecek

Son dakika! Emekliye müjde! 3 tane ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 20.11.2023 15:15:00

Son dakika müjdesiyle 15 milyon emekli için kasım ayı oldukça heyecanlı geçecek. Sosyal Güvenlik Kurumu, SSK, bağ-kur, memur emeklisi ve EYT emeklilerini sevindirecek bir açıklama yaptı. Kasım ayında emeklilere, maaşlarına ek olarak 5000 TL'lik Cumhuriyet ikramiyesi ve en az 7500 TL emekli promosyonu aynı anda ödenecek. İşte, emekli maaşı, ikramiye ve promosyon ödemeleri için kasım ayında belirlenen tarihler ve detaylar...

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre, SSK ve bağ-kur emeklilerine kasım ayı maaşları 17-28 Kasım tarihleri arasında IBAN numaralarına yatırılacak. Emekli sandığı emeklileri ise 15 Kasım'da maaşlarını IBAN numaralarından alabilecekler. Bu açıklama, emeklilerin maaşlarını daha önceki aylardan daha erken alacakları bir döneme işaret ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cumhuriyetin 100. yılına özel olarak duyurduğu 5000 TL'lik ikramiye ödemeleri de kasım ayında başladı. Emeklilere sağlanacak olan bu ödemeler, 15 Kasım'a kadar tamamlanacak. Bu sayede emekliler, maaşlarına ek olarak 5000 TL'lik bir ekonomik destek daha alacaklar.

Ayrıca, kasım ayında emeklilere verilecek olan promosyon ödemeleri de emeklileri sevindirecek bir diğer gelişme. Emeklilere, maaşlarının yanı sıra en az 7500 TL'lik promosyon ödemesi yapılacak. Bu destek, emeklilere ekonomik anlamda rahat bir dönem geçirme imkanı sağlayacak. Emekliler, bu ek ödemelerden faydalanabilmek için herhangi bir başvuru yapmak zorunda değiller. Sosyal Güvenlik Kurumu, ödemeleri emeklilerin IBAN numaralarına otomatik olarak yapacak. Bu sayede, emekliler herhangi bir ek süreçle uğraşmadan, maaşlarının yanında ikramiye ve promosyon ödemelerini alabilecekler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR