Son dakika! Emekliye Tek bir başvuru yaparak 17 bin TL ek ödeme onaylandı!

Son dakika! Emekliye Tek bir başvuru yaparak 17 bin TL ek ödeme onaylandı!

Son dakika! Emekliye Tek bir başvuru yaparak 17 bin TL ek ödeme onaylandı!
Yayın Tarihi: 7.11.2023 19:20:00

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank tarafından yapılan yeni kampanyada 17.000 TL emekli ödemesi verileceği kararı açıklandı. kasım ayı sonuna kadar devam edecek olan bu yeni kampanya sonrasında emekli maaşlarını bu bankalar üzerinde alan ve daha önce Kredi kullanan herkes kampanyaya katılabilecek ve nakit ödeme alabilecek.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank 17 bin TL'ye kadar bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen tüm vatandaşlar için gerçekleştirdiği emekli kampanyalarında 100.000 TL'ye kadar ayrıca limitlerle vatandaşlara daha önce Kredi almaması durumunda da ödeme vermektedir. emekli maaşınızı 3 kamu Bankası üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek uygun faiz oranları ile birlikte Kredi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden 17.000 TL bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak başvuru gerçekleştirecek kişilerin Banka hesabı olması durumunda kendi banka mobil uygulamaları üzerinden de 7 gün 24 saat hafta sonu olsa bile istedikleri vakit Kredi kampanyasına katılabiliyor ve ek ödeme olarak 17.000 TL ödeme alabilmektedir. 17.000 TL ödeme almış olmanız durumunda sizlere 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak bankalar tarafından Kredi ödemeleri gerçekleştirilecektir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR