Son Dakika Falcao İstanbul'a geliyor! Radamel Falcao Galatasaray transfer tarihi belli oldu!

Galatasaray'ın Monaco'dan transfer etmek istediği Radamel Falcao'nun İstanbul'a geliş tarihi belli oldu iddiası! Falcao için tüm şartları zorlayan Galatasaray, transferde mutlu sona ulaştı! Falcao İstanbula gelmek için saatleri sayıyor! Son Dakika Falcao transferinde flaş gelişme...

Son Dakika Falcao İstanbul'a geliyor! Radamel Falcao Galatasaray transfer tarihi belli oldu!
Yayın Tarihi: 31.08.2019 12:49:00

Radamel Falcao, İstanbul'a geliyor! Cimbom, transfer etmek için yoğun uğraş verdiği Radamel Falcao'da mutlu sona ulaştı! Son olarak kura çekimi için Monaco'da bulunan Galatasaray yöneticileri, Falcao ile son bir görüşme gerçekleştirdi ve transfer artık bitti. Monaco'nun "5 milyon euro bonservis" inadı da kırıldı!

Forvete, Slimani ve Ben Yedder'i transfer eden Monaco, Inter'in yıldız golcüsü Mauro Icardi ile de görüşme halinde. Yıllık 9 milyon euro kazanan Falcao'yu göndermeye sıcak bakan ancak "tok satıcı" rolüyle Galatasaray'dan 5 milyon euro bonservis talep eden Monaco, transferin son günlerinde Falcao'nun gidişine onay vermek zorunda kaldı.

Takımda düşünülmeyen Falcao için yılda 9 milyon euro ödemek istemeyen Monaco, 5 milyon euro bonservis talebinden vazgeçerek yıldız golcünün Galatasaray'a transferini onayladı. Monaco 2. Başkanının sözleri de boşa çıkmış oldu.


Falcao İstanbul'a Geliyor Transfer Sezonu Bitmeden KAP gelecek

Galatasaray, transfer sezonunun bitiş tarihi 2 Eylül'e kadar transfer için şartları zorluyor! Monaco'nun inadını kıran Cimbom, Kolombiyalı golcüyü 1 Eylül Pazar günü İstanbul'a getiriyor! Radamel Falcao İstanbul'a gelmek için artık saatleri sayıyor! 

Falcao KAP açıklaması Yarın veya Pazartesi

Türkiye'de yaz transfer dönemi, 2 Eylül Pazartesi gece saat 00.00 itibariyle bitecek. Falcao'nun transfer sezonu bitmeden KAP açıklaması ve gerekli evrakların FIFA ve TFF sistemlerine girilmesi gerekiyor. Falcao Kap açıklaması da ya pazar ya da Pazartesi günü yapılacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR